Se pare ca nici nu te respecta si nici nu te iubeste, asa ca stai cuminte, invata, citeste, ia bacul si o sa apara si cel ce te merita cu adevarat!
Da, rămâi cu ăsta să fii gaură de băgat la excitat când nu e cu amanta și fabrică de copii, fiindcă fix asta însemni pentru el. sau cum a mai zis cineva mai jos, sac de box mai târziu
Nu te lua după ce zic părinții lui sau el.
Vremurile s-au schimbat, acum important e să termini măcar liceul.
Ce contează că sunteți de 3 ani împreună dacă el nu îți respectă deciziile?
Nu fi proastă să îl asculți, protejează-te, termină scoala. Nu îți garantează nimeni că el va fi lângă tine mereu, poate să te lase oricând pentru alta.
Deci nu vrei copii, dau nu vrei sex neprotejat. O măsură de -a face sex fără protecție, considerând că nu are vreo boală, dar pentru ăsta trebuie să îți cunoști corect fazele ciclului menstrual, întreab-o pe maică -ta care e faza cu metoda caledarului și cu perioada infertilă.
Știu ma asta de pe net dar na la cum îmi tot zice asta n-am încredere în el.
Ar fi două soluții, sper să nu fiu criticat prea rău. Una cum au zis mai mulți și mai multe să îi pui tu condiții lui, sau dacă nu vrei așa devreme copii, turcoaicele și araboaicele o fac tocmai din cauza asta, în fund (anal). Și în opinia lor, împacă utilul cu plăcutul. Acum tu alegi.
În ce, în tip, sau în ciclu menstrual?
Poare iti dau idei cei carora te-ai adresat politicos cu "Mă" la inceput.
Bafta, ma!
Renunta la scoala, nu-ti foloseste la nimic. Scoala te tampesteee Akihoooo! Nu vezi degeaba ai trecut prin scoala ca tot prost ai scris intrebarea. Nu-ti foloseste tata, asta e! Lasa-l si fara prezervativ da sa ai grija sa-l speli sa nu intre in tine nespalat. Se va scapa usor pe el ca e tanar si fara de experienta. Canci placere!
Daca te pune sa te lasi de scoala ca sa te mariti si nu iti respecta dorintele, asta e genul de barbat care o sa te ia la bătaie mai incolo. Si tu daca te iei dupa el, esti de acord sa te lasi de școală pentru el, o sa stai asa.
Bună. Te sfătuiesc să-i spui că dacă nu vrea cu prezervativ nu o să mai faceți sex. Tu ești matură, el este imatur. Nu este normal să aștepte susținere de la părinți pentru creșterea unui copil. Copiii se fac când ești adult și pe deasupra și responsabil, când ai un loc de muncă.
I am zis da nu ca asa ma lasă și cauta pe alta și eu na îl iubesc mult ca avem 3 ani împreună și nu știu cum să-l împac.
Daca te lasa doar pentru un prezervativ inseamna ca nu te iubeste! Si daca te lasa, mai sunt alti barbati/baieti.Cati ani ai? Daca esti maricica, poti lua anticonceptionale(desi eu nu sunt de acord cu ele ) dar DOAR dupa un control, nu dupa capul tau pentru ca pot fi periculoase.
Fără ce, Giorgiana?
Fara ce, ce?
Fara sex .
15 am, mersi de ajutor
Oh esti micuta.Lasa-l in plata Domnului cu visele lui. Cu drag :*.
Lasal clar 100%
Lasa-l clar 100%***
Am impresia ca nu stie ce vorbeste! Un copil nu e o jucarie! Nici macar nu stii daca este baiatul/barbatul vietii tale.Vezi-ti de treaba.Sunteti mici, lasati prostiile!
idkandrei690 întreabă: