| ziggs a întrebat:

Deci iubita mea a fost violata acum 4 luni, dar din fericire nu este vreo problema ca va veni un copil sau ceva.Cel care a violato era din America, deoarece ea a fost plecata vara acolo 2 saptamani.Am aflat ca acesta va veni saptamana viitoare in Romania ca sa vada daca prietena mea e bine si vreau neaparat sa ii dau o lectie, dar iubita mea a zis sa il las impace si sa nu ii fac nimic.De ce credeti ca mi-a spus asta si voi ce ati face in locul meu?

19 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Oribil straight face cred ca ti-a spus asta pentru ca nu vrea sa mai sufere din cauza lui sau sa mai auda de el. Poate ar fi bine sa o asculti.

| Purec a răspuns:

Vine sa o mai violeze inca odata?laughing Daca chiar era viol, pana acum ala trebuia sa fie de mult arestat. Eu zic ca isi cam bat joc de tine happy

Daca chiar ar fi fost violata, pana acum trebuia sa aiba deja 2 pomeni facute tipullaughing

| bObby123 a răspuns:

Eu in locul tau las omora cu mana mea fara sa ma mai gandesc la consecinte, desi nu recomand asta
Si poate ea a spus sa il lasi in pace ca sa nu patesti tu ceva, ca la nervi o sa il bagi in spital pe tip mai mult ca sigur si o sa ai probleme cu politia!

| VadTot a răspuns (pentru bObby123):

Prietene tu stii ce ai facut prin acest raspuns? Stii ce poti risca?
toocmai de aceea te sfatuiesc sa stergi degraba acest Raspuns.
Acum pe bune gandeste te un pic. ori cel care a pus intrebarea e pus pe glume ori respectiva fata nu a fost violata.Ce violator ii mai pasa de respectiva..care a violato?laughingDeci respectivul sigur este noul ei iubit.nici decum vreun violator.
Sau in america violatori sunt asa mai sufletisti?laughing

| bObby123 a răspuns:

Eu zic ca redus mintal esti tu
Adica daca tu ai avea o iubita si unu ar violao banuiesc ca nici nu tear interesa ca doar na ce iti pasa tie! Si asta e motivul pentru care o sa traiesti singur tot restul vieti si vei imbatrani avand grija de o pisica puturoasawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ti-a spus asta deoarece nu vrea sa te complice pe tine in problemele ei (asta e tipik unei fete) Eu zic sa o asculti iar pe viitor sa o protejezi mai mult happy

| Larisssaa a răspuns:

Eu zic sa nu ii faci nimic.
Adica poti sa ii dai 2 palme asa din respect laughing [ Sau mai multe]
Mai bine iti asculti prietena. Sa nu faci o prostie pentru ea, si dupa ea sa se desparta de tine pentru acea postie din moment ce ia ti-a zis sa nu o faci si sa nu te implici big grin.

| Cosmotel a răspuns:

Sa vina sa vada daca-i bine? rolling on the floor
pe asta n-am mai auzit-o. a tinut legatura cu violatorul sau ce? ori pui intrebari aiurea, ori pui botul la tot ce-ti spune prietena ta.
sa presupunem ca faceti un copil si iese negru? daca-ti spune ca-i al tau, o crezi? laughing)

| educatie2021 a răspuns:

Esti sigur ca a fost viol?

| PiTbuLuL a răspuns:

In locul tau l-as bate pana ia-si rupe toate oasele din corp..Sa stie sa nu mai faca de astea.
Sall!
BAfTA!

| TwiXXXie a răspuns:

Daca mi s-ar intampla asta mie ori l-as rupe eu in bataie ori as pune cativa baieti happy

| Patrick1 a răspuns:

Sincer..pff.
I-as da perverse ca pe Tg-Ocna, merita o lectie.winking e roman sau american?

| iulian48 a răspuns:

Pai ar trebui mai intai sa te duci la 1 doctor cu prietena ta sa vezi daca chiar a fost violata si daca e chiar asa te duci la polizie! Si poate prietena ta a zis lasa-l impace pentru ca nu vrea sa te enervezi

| Alina_Aniella_1970 a răspuns:

Eu sincer cred ca nu a fost viol! happywinking

| Stefy18 a răspuns:

Heii tinere! De 4 luni violata si tipul inca e liber? Oare nu trebuia facuta o reclatie? Nu trebuia sa mergi cu ea la Doctor? Nu trebuia sa actionezi in vreun fel? Ai incercat sa o duci la doctor sa vezi cum reactioneaza daca vrea sau nu? Poate nu a fost viol si asta e o manipulare... Stii tu daca i-a placut, poate mai vrea si l-a sunat pe tip ca mai vrea... Acum serios : Isi bat joc de tine

| silvia2 a răspuns:

Sincer nu cred ca a fost viol, daca un baiat violeaza o fata nu o kauta sa vada cum se simte.

| kety92 a răspuns:

In primul rand.crezi ca ea chiar a zis adevarul cand ti-a spus ca a fost violata? daca era adevarat ce zicea se ducea la politie si in plus ala nu mai venea sa vada ce face poate sunt impreuna si nu stie cum sa iti zica.eu daca as fi in locul tau as intreba-o cumde ca vine violatoru la ea sa vada ce face sa fim seriosi. tipa asta e clar ca minte ala trebuia sa fie inchis pentru ce a facut nu lasat in libertate

| ziggs explică (pentru kety92):

Pai treaba sta asa...din cate am inteles cand s-a intamplat asta el era beat si drogat si ea era beata.Cu ala sunt sigur ca nu tine legatura, deoarece i-am verificat facebookul si telefonul.O singura data a vorbit cu el si asta s-a intamplat acum o luna pe facebook cand prietena mea l-a luat la injuraturi si i-a spus tot ce s-a intamplat si ala nici macar nu mai isi amintea si sia cerut scuze si a spus ca chiar nu a vrut si ca o sa vina pe 21 decembrie in Romania ca sa vada daca e bine si ca sa lamureaca lucrurile.

| Monaa_8391 a răspuns:

Daca as fi in locul tau l-as reclama la politie (daca nu cumva a fost facut acest lucru) si doar l-as lua la intrebari (nu l-as lua cu bataia) deoarece, cine stie cand, iti mai face si tie o nenorocire. Inteleg ca esti nervos si vrei sa-i scoti toti ficatii, (sincer si eu as vrea la fel ) dar trebuie sa-i dai dovada de diplomatie. Sper ca te-am ajutat. happy