| adrian187 a întrebat:

Deci... Iubita mea petrece mai mult timp cu prietenii ei decat cu mine, am in cercat sa ies si eu cu ei dar mie nu imi plac acele persoane, s-a ajuns la multe certuri din cauza asta (chiar si propunerea unei pauze intre noi).
ea imi spune ca ma uibeste dar imi spune "Imi e frica de faptul ca imi place sa petrec timpul mai mult cu prietenii decat cu tine"
Chestia asta m-a enervat, am incercat sa vorbim de problemele astea dar degeaba... momentan nu am mai vorbit cu ea de 3 zile... ceva sfaturi?

4 răspunsuri:
| cookyeh a răspuns:

Pune-o sa aleaga intre tine si prieteni iar daca zice "nu pot face asta" e clar ca ii prefera pe ei mai mult decat pe tine. eu zic ca nu te merita, sau poate te-ai comportat tu urat cu ea.

| inger02 a răspuns:

Incearca sa discuti cu ia. explica-i ca te deranjeza faptul ca petrece mai mult timp cu ei decat cu tine. incearca si tu sa faci unele compromisuri.chiar daca nu iti plac prietenii ei incearca sa iesi cu ea si amici sai. dale ocazia sa i cunosti si poate o sa iti schimbi parerea despre ei. poate nu sunt persoane rele dar trebuie sa vb frumos cu ele sa fi prietenos. poate daca faci lucrul asta ea o sa fie fericita si o sa aprecieze acest lucru. succes

| Sἶrenἶa a răspuns:

Nu, n-o pune sa aleaga. Zi-i ca tu totusi esti pretenu` ei wa...
E normal sa stea si cu ailalti, da sa-si faca timp pentru tine.
Si e aiurea treaba cu "ii place sa stea mai mult cu aia decat cu tine". :-s

| Marius_Florea_1990 a răspuns:

Ia-ti adio laughing))