| Andreea555555555555 a întrebat:

Deci, iubitul meu mi-a facut sex oral si ma penetra cu degetul. Eu in tot timpul asta m-am simtit bine, simteam o nevoie de pipi dar era ok. La un moment dat am simtit mai puternic, clitorisul era foarte sensibil la atingere, de abia puteam sa stau. Eram foarte uda, mi-a zis prietenul meu ca mi-am dat "drumu" si ca am urinat. Desi eu am simtit doar o picatura asa din greseala. In fine, cica a curs asa putin. Intrebarea mea e, a mai fost cineva in aceasta situatie? Cum pot sa fac squirt? Pentru ca sigur nu a fost squirt, ca altfel țâșnea. laughing cum pot ajunge la orgasm daca de abia pot rezista, ma refer ca in unele momente clitorisul e foarte sensibil!?

5 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Intensitatea ejacularii si cantitatea difera, in functie de mai multi factori, ca gradul de excitatie, de experienta, de relaxare, etc.
In afara de clitoris, daca iti stimuleaza Punctul G cu degetul, iti poate declansa si asa ejacularea!

| corbulalbrosu a răspuns:

In 22 Februarie intr-o alta intrebare de-a ta printre alte te-ai plans de prestatia iubitului tau afirmand ca : ""Data trecuta am fost tare dezamagita, dupa 2, 3, 5 minute, nu stiu sigur, si-a dat drumul. Fix cand incepeam sa ma simt putin bine. Ma simt asa prost. Stiu ca sunt egoista intr-un fel, doar ca nu mi se pare normal, nu pot accepta asta, ma obsedeaza lucrul asta ca nu prea ma simt bine in act.""
Se pare ca pana la urma a reusit si ti-a gasit... punctul slab. Nu dispera fiindca tinand-o tot asa, dintr-o fantezie in alta s-ar putea ca pana la urma sa reusiti si sa deviicapabila si de squirt. big grin

| QElenaBoghiu a răspuns:

Se numește orgasm clitorian happy

Ti a atins punctul G big grin

Ține-o tot asa. big grin

| AceaFată245657 a răspuns:

Raspunsul stiintific este ca tare iti mai place sa o mai sugi si e normal sa ai orgasm in timp ce faci sex oral, asta e super pentru o femeie.

| Cosmin86 a răspuns (pentru AceaFată245657):

El ii facea ei, nu ea lui.