| Pricope_Marius_1997 a întrebat:

Deci la capitolul relatii, cum ar trebui sa fie un cuplu, adica fata sa fie "rea" si baiatul sa fie opusul sau baiatul "rau" si fata cuminte sau cei doi trebuie sa fie fifty-fifty?
Poate ca mai tine si de caracter/personalitate, poate si un pic de starea de spirit, felul omului de a fi + inteligenta si educatia?
Vreau cat mai multe pareri/variante, nu conteaza daca sunt raspunsuri scurte la obiect sau lungi si bine detaliate.

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Ba frate terminati cu rahaturile astea de baiat/fata cuminte/rau/rea, oamenii vor pur si simplu oameni interesanti cu care sa se inteleaga, sa nu se plictiseasca, sa fie pe aceeasi lungime de unde, nu sta nimeni sa zica aa tu esti cuminte ma despart de tine, astea-s doar niste ineptii cu care va incurajati singuri pentru ca nu puteti tine o persoana langa voi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu pot intelege la ce te referi cu "rea","rau", cuminte. De unde ai lu-at asemenea rahaturi, majoritatea fetelor sunt feminine deci vor un baiat masculin.

Sunt o multime de persoane, fiecare e Unic in felul lui, eu cred in potrivirea de caracter si aceleasi lucuri in comun deoarece trebuie sa te intelegi in cuplu.
Dar cred si ca Depinde de noroc, te poti intâlni cu cineva intr-un anumit moment al vietii si sa nu vrea relatie, sa nu mearga, iar in alt timp aceeasi persoana sa fie deschis/deschisã pentru o relatie de cuplu si deci sa mearga, depinde de foarte multi factori.

| Pricope_Marius_1997 explică (pentru anonim_4396):

Cand am spus "rea" si "rau" ma refeream la starea de spirit.

| QElenaBoghiu a răspuns:

"-" și" - "= Invalid

"+" și "+"= invalid

"-" și "+" =Valid