| buburuza_7398 a întrebat:

Deci lichidul preejaculator nu contine spermatozoizi, si prin urmare nu poti ramane insarcinata de la el!

Poti ramane insarcinata de la el... daca pe "teava" au ramas urme de sperma dintr-o ejaculare precedenta... din aceeasi zi sau din ziua dinainte!

CORECT?

2 răspunsuri:
| Jony123 a răspuns:

Daca e o cantitate foarte mica de sperma sa nu iti faci griji... dar daca esti in perioada fertila ar fi bine sa folosesti prezervativ, pentru siguranta. Acum conteaza si de calitatea spermei si de fertilitatea ta. Poti sa ramai insarcinata dar poti sa nu ramai! Adevarul e pe la mijloc, data viitoare folosteste prezervativ, cumpara unul si tinel dulpa tine in caz de orice!
Sper ca te-am ajutat! Funda? Plzzzzzzzzzz

| SteauaNordului a răspuns:

Draga mea, lichidul pre-ejaculator contine spermatozoizi in mod normal, fiziologic, numai ca multi din ei nu sunt viabili. Nu trebuie sa existe dinainte, ei exista de la mama natura in lichidul pre.
Spermatozoizi exista si in urina si in cantitate la fel de mare ca si in " picatura-placerii"
Daca in 5 ml de sperma exista 1.6 milioane spermatozoizi, fa socoteala cati exista in lichidul preejaculator. Tine cont ca e nevoie de unul pentru producerea fecundatiei.
Sfatul meu: foloseste prezervativul happy