Ti-am citit povestea.
Acum asculta si tu.
Aceeasi poveste,ea si el,studenti,se indragostesc,el o iubea nebuneste,era prima lui dragoste.Ea,il paraseste si refuza cu incapatanare sa-l reprimeasca in viata ei.
El,se ascunde de prieteni,de colegi,de oameni,nu vorbeste,risca sa-si piarda anul,bea in fiecare seara,ajunsese in prag de sinucidere,innebunise!
Realizeaza ca e la un pas de sfarsit si face o nebunie si mai mare! Pe prima care o cunoaste,o cere de nevasta,in doua luni era insurat!
Au terminat facultatea,el insurat, ea pierduta in lumea ei, ii pierduse urma.Anii trec,el se realizeaza,devine tata, incearca sa fie un bun familist, dar...nu reuseste.
Cauta! Cauta mereu.Prima amanta a fost o intamplare, a doua o greseala, de la a treia incolo devenise obisnuinta.In toate o cauta pe ea, pe iubita lui, prima lui iubita.Om insurat,cu copil si nevasta acasa,il atragea un anume miros, o anume pieptanatura, un stil anume.Isi "pastra" familia, incerca sa faca totul cu perdea si anii treceau.O viata falsa, goala.Stii cati ani au trecut asa?
Tine-te bine.22!
Ce s-a intamplat dupa 22 de ani? A reintalnit-o pe ea!
Realizata,casatorita,mama.Dar,neiubita,obosita,dezgustata.
Nu-ti mai lungesc povestea ca te-am obosit,am obosit si eu.
In momentul de fata,locuiesc impreuna,sunt in divort amandoi,ea de sotul ei,el de sotia lui.
Vezi cate vieti distruse? Prea multi oameni sufera acum,pentru o greseala si-o incapatanare!
Greseala a fost a ei,nu stia ce vrea,nu stia atunci demult sa aprecieze dragostea lui.
Acum,chiar daca sunt impreuna,nu stiu daca atatea vieti distruse ii vor lasa vreodata sa fie cu adevarat fericiti!
Asa ca,prietene,baga bine de seama ce faci cu tine!
Nu te incapatana sa ai ceea ce nu vrea sa fie al tau!
Cauta sa te scuturi,cauta sa traiesti pentru TINE,esti cea mai importanta persoana din lume pentru tine!
Ce-ti faci tie,vezi? De ce traiesti ca o prelungire a ei?
Scoate-o din tine,dezintoxica-te, regaseste-ti viata si continua!
Oricat de greu ar fi, tu vei avea de castigat!
Curaj mult si speranta!
Intotdeauna o floare poate schimba putin sufletul unei fete! Sfatul meu: Nu renunta! nu te da batut. Poate doar te pune la incercare! In dragoste si in razboi totul e permis! Oricum sunt fata, dar nu prea o inteleg.
Eu zic sa nu renunti, poate vei regreta lucrul asta toata viata, mai acorda ceva timp si implica-te, dar daca tot nu ai un rezultat din partea ei...atunci te calmezi si ...incerci sa iti schimbi ''prietenii'' pe viitor
Salut.ai scris un adevarat roman
paaai , naspa situatie:-s.totusi un pot intelege dc " prietenul tau " a facut asta. posibil sa-i fi placut de ea? el stie... ii poti trimite clasica scrisoare de dragoste ( nu copia toate rahaturile de pe net :d) si un gest dragut,poate fii ceva gen : de Craciun asigura-te ca este acasa, vb cu mama ei sau cu vreo prietena de-a ei in care poti avea incrdere, costumeaza-te in mos craciun si du-i un cadou dragut. nu s-o umpli din cap pana'n picioare cu aur, ci ceva simbolic ( un pandantiv cu 2 jumatati de inima sau un ursulet/perna cu o poza cu voi 2 impreuna. nu stiu ceva draguuut, eu as fii vrut ceva cu SpongeBob )imi pare rau pentru starea ta si sper sa te impaci cu ea >:d
Daca o iubesti cu adevarat las-o sa plece iar daca te iubeste cu adevarat se va intoarce. Asta e tot ce iti pot spune. Mult succes. P.S. sa bei nu e o solutie pentru ca iti faci rau si nici nu gasesti vreo rezolvare
In bautura mi-am gasit alinarea ceva vreme. dupa un anumit punct nu mai sti nimic de tine si uiti de tot, pentru o zi in cazul meu.