| dydydydy a întrebat:

Deci m-a inselat iubithu si acum imi spune ca ce facem ca el vrea sa ne impacam... o ft mi-a spus ca e bine ca mi-a spus adevarul. ce sa-i spun? cum sa fac? cateva vorbe? sa-l fac sa regrete desi sa ne impacam. nujt ceva de genu sa-i spun ca eu am fost sincera dar el si-a batut joc de relatia noastra nujt. sau cateva status-uri. dau fundita

Răspuns Câştigător
| mihaibr11 a răspuns:

Buna! Greseli facem toti, conteaza conjunctura in care se fac, cat despre partea cu iertatul, s-ar putea sa-l ierti (de fapt la cum vb am impresia ca deja l-ai iertat) dar nu vei uita. Intreba-te daca mai poti avea incredere in el dupa chestia asta, pentru ca lucrurile astea lasa urme. Deci doar tu iti poti raspunde. Sfatul meu ar fi sa faci o incercare si daca vezi ca nu e bine, te retragi multumita oarecum, pentru ca sti ca ai facut tot ce ti-a stat in putere ca sa mearga relatia voastra. Succes

3 răspunsuri:
| Astaeparereamea a răspuns:

sti faza aia cu iarta-mi doamne pacatele sa pot face altele? citeste-o de mai multe ori si da-ti singura seama daca merita sa te impaci cu el

| Astaeparereamea a răspuns:

sti faza aia cu iarta-mi doamne pacatele sa pot face altele ? citeste-o de mai multe ori si da-ti singura seama daca merita sa te impaci cu el

| KidutzuLuvv a răspuns:

Offf deoo deosmug tbxlove struck app sa impacat cu ellaughing