anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci m-am bagat intr-o mare belea: sambata am fost la ziua unei colege si era acolo un baiat si a intrat pe mess-ul meu si a vorbit cu un baiat (pe care eu il plac putin) si l-a facut in toate felurile+a vazut ca baiatul ala il injura ca era web-ul deschislaughing. si m-a intrebat daca sa-l bata si eu am zis 'da'. si astazi la scoala l-a batut rau de tot iar acum baiatul(cel ranit) mi-a spus ca maine o incurc rau de tot la scoala. wtf?! care este vina mea?

Răspuns Câştigător
| Just1dream a răspuns:

Pooooiiii... in primul rand nu trebuia sa il lasi sa vorbeasca pe mess-ul tau (sa zicem ca asta ti-a scapat, si nu e chiar asa de garv) dar cum i-ai putut spune baiatului ca poate sa il bata pe cel pe care l-a injurat. adica nu stiai de ce e in stare in situatia asta plus ca puteai sa vezi de la o posta ca daca se bat nu e ceva de bine.
sfatul meu ar fi sa ai o relatie potrivita cu fiecare baiat pe care il cunosti fara sa dai sperante cui nu trebuie sau sa joci pe cineva pe degete caci nu e deloc placut, sa fii mai atenta si mai ales sa eviti scandalurile

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Pai acel baiat ranit si-a dat seama ca tu ai zis DA si ca ala l-a batut prin constiinta ta, acum vrea revansa ai grija ce faci.

| cata3333_3885 a răspuns:

El are toata vina pentru ca a intrat pe id tau si a vb urat... fund?smug

| IzZzY a răspuns:

Vina ta nu e logi da fi atenta incearca sa ii explici ca nu ai fost tu si... am patit si eu la fel numai ca acel cineva a injurat toata lista si iti dai seama asa ca explica-i si daca iti e pr adevarat te va crede

| Fashion a răspuns:

Nu stiu... dar incearca sa nu ramai singura cu el... stai cu prietenele tale cu cineva, dar nu sta singura! ai putea sa-i zici baiatului pe care-l placi, el te-ar putea ajuta!
sper ca te-am ajutat si mai revino cu postari sunt curioasa ce ti-a facut... fundita? pls :X

| Saburo a răspuns:

E cam nasoala treaba. Insa ai facut si tu niste mici greseli: in primul rand nu avea ala ce sa caute pe id-ul tau de mess pentru ca nu cred ca i-ai zis parola dar tu cand ai intrat pe mess ai uitat sa dai sign out thinking si s-a gasit el sa-si faca aiurea de cap. Fii si tu mai atenta cand te duci pe la petreceri si nu intra pe mess iar pe urma sa pleci de la calculator fara sa-l inchizi. Ca uite ce "glume tampite" mai fac unii I don't want to see si din moment ce ala si-a cam cautat-o cu lumanarea nu trebuia sa-i spui celui pe care l-a jignit ca poate sa-l bata. Puteau la fel de bine sa imparta intre ei ce aveau de impartit. Daca cel jignit avea de gand sa-i aplice o "corectie" mistocarului aluia putea sa o faca fara sa-ti ceara tie parerea. Sau daca te intreba puteai sa-i spui sa faca ce vrea el. Prin urmare ai grija ce faci si sa nu umbli singura pe la scoala. Insa puteai usor sa eviti aceasta neplacere daca la acea petrecere la care ai fost ai fi iesit de pe mess at wits' end ala nu avea cum sa intre daca nu stia parola pe care o aveai. Fii si tu mai atenta pe viitor.

| Luke07 a răspuns:

Ai si tu o vina... nu trebuia sa-i zici sa-l bata trebuia sa te gandesti la asta sunt alte cai de razbunare mai bune decat violenta fizica big grin