anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci m-am combinat acum 2 saptmani cu o fata de pe net din orasul meu pe care o stiu din intermediul altei fete pa care o cunosc live de ani buni.si maine poate ne intalnim si vine cu pretena ei cea mai buna(o zis ca ii e rusine in infe de asta vam mai zis.)si as vrea ca daca ne itnalnim asa dupa ceva timp sa o duc intr-un loc mai retras si sa ii zic:stii as vrea sa am primul saurt cu tine.Ar fi indicat sa o sarut de acum de la prima intalnire? amandoi avem 14 ani.Eu am vb acuam cateva zile cu ea la telefon si i-am zis ca imi place de ea si ca sunt chiar indragostit de ea si o zis si ea ca simte acelasi lucru.

3 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Vezi cum va decurge intalnirea. Ca sa-ti zic asa: nu te trage, nici te impinge, lasa lucrurile sa decurga de la sine, si la urma, daca fata vrea, atunci pup-o mai. happy

| zayidee a răspuns:

Asta va veni de la sine, nu trebuie sa iti programezi ceva. trebuie sa fii tu insuti, nu sa te porti mecanic, si sa te gandesti la acel sarut ca la un premiu.

| WatchYourBack a răspuns:

Am vazut in multe cazuri ca atunci cand programezi, e aiurea rau. Lasa lucrurile sa vina de la sine. happy