| Hamed134 a întrebat:

Deci m-am cuplat cu o tipa prin luna Mai, ea a plecat doua luni in Italia și a s-a întors la începutul lui sectembrie.
Când era in Italia vorbeam la telefon, îmi dădea mesaje mai perverse. După ce s-a întors s-a schimbat radical era foarte rece.
I-am zis că vreau să ieșim in oraș sa ne vedem tot mă evita, și când era in Italia ea era aia care voia sa ieșim.
După mi-a zis ca vrea să ne despartim și am spus bine, și a zis că doar "bine" nu am de zis mai mult, și am zis ca nu.
Și după o săptămâna mi-a scris s-o iert că mă iubeste și ca ii pare rău că a avut niște momente mai grele in familie că verișorul ei a avut accident și a murit, și ca părinții ei au început să se certe din cauza ca sora ei umbla cu unu mai mare decât ea cu 16 ani.
După câteva zile mi-a scris că mai bine ne despartim, că nu o merit că sunt un băiat prea bun pentru ea. Aha astea erau doar scuze.
Suntem la aceleași liceu, și când m-a văzut cu actuala s-a uitat cu o privirea din aia naspa.

7 răspunsuri:
| sofisis a răspuns:

Asa, deci ai fost cu una, te-ai despartit, te-ai impacat, te-ai despartit, nu ai suferit dupa ea, acum ai alta prietena.
Ce vrei mai exact de la noi, ca pe bune daca pricep unde bati?
Vrei sa ne bucuram ca se oftica fosta sau ce?

| Hamed134 explică (pentru sofisis):

Nu mi-e că se oftică.
Încă mai simt ceva pentru ea, dar aveam nevoie de o părere dacă încă mai simte ceva pentru mine.
Deoarece din comportamentul ei asta ar arată.

| sofisis a răspuns (pentru Hamed134):

Nu e musai ca pe langa oftica sa mai simta si alteva. Ne putem oftica si fara sa mai tinem la o persoana. Poate fi vorba strict de orgoliu.
Oricum, aiurea din partea ta ca ai prietena dar te intereseaza mai mult de fosta. Daca inca mai tii la ea, intreab-o direct daca mai simte sau nu ceva pentru tine si gata. Ai terminat balciul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cauta alta. nu iti pierde timpul cu ea, nu fi prost!

| Roliii a răspuns:

Unde-i intrebarea, ar fi trebuut sa razi cu gura pana la urechi la faze din astea ca s-au intamplat nu stiu ce, fetelor le place drama si cand a trebuit sa va despartiti puteai sa zici "NU" si sa aperi situatia cu argumente, acum daca esti cu alta cat era sa mai astepti si tu?

| gaby0512 a răspuns:

Poate fata chiar te iubeste
insa poate a facut o greseal si ii este frica sa recunoasca iar ca sa nu te ranrasca a perferat sa te raneasca odata nu de mai multe oei

| gaby0512 a răspuns:

Poate fata chiar te iubeste
insa poate a facut o greseal si ii este frica sa recunoasca iar ca sa nu te ranrasca a perferat sa te raneasca odata nu de mai multe ori scuze