anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci m-am despartit de prietenul meu, iar acum e foarte greu.E plictiseala mare fara el:-s Ce sa fac? sa-mi treaca timpu si sa numai ma gandesc la el FUNDA :*

10 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Iesi cu prietenele tale si distreaza-te, asculta muzica, uita-te la un film, fa-ti noi prieteni

| CristiB93 a răspuns:

Vorbeste cu mine sad, si eu m-am despartit de iubita mea, id meu este cryss.cryss32, daca vrei eu vb cu tine o zi intreagawinking

| CristiB93 a răspuns:

Ti-am dat add la id, te astept pe mess sa vbwinking

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Cauta-ti altu!

| h3r a răspuns:

Adica tu stateai cu el doar asa, sa treaca timpul si plictiseala?
Accepta ca s-a terminat tot intre voi.
Distreaza-te, ocupati timpul cu altceva, astfel n-o sa mai ai timp pentru el si pentru amintirile chinuitoare.

Take care.

| FaraNume1249 a răspuns:

Ia-ti un caine.

| Mihaela0011 a răspuns:

Dedica-ti timpul tie.Pentru inceput incearca sa gasesti punctele negative din relatia esuata.Asta te va ajuta sa realizezi faptul ca totul n-a fost chiar atat de perfect cum crezi si ca poate a fost o decizie corecta.Pasul 2.Muzica si filmele: evita muzica si filmele dramatice(ele iti vor aminti de propriile trairi). Pasul 3.Organizeaza impreuna cu prietenii cit mai multe petreceri, plimbari, care ti vor ridica moralul.Pasul 4.Nu astepta scena,, He is back''. Cele mai frumoase lucruri, evenimente apar in viata ta cind te astepti mai putin. BAFTA!

| FetitzaCuOchiAlbastrii a răspuns:

Am facut astazi toata ziua chestia asta si a aparut si el dar nu s-a luat de mine nu mi-a zis nimic doar l-am vazut crying

| Iloveyou123 a răspuns:

De obicei in timpul unei relatii cuplul se cam indeparteaza de amicii de ieseala, asa ca acum ca te-ai despartit de el incearca sa-ti faci mai multi prieteni, sa iesi cu fetele la suc, in cluburi, apuca-te de un sport, iesi mai mult pe afara si intotdeauna fi cu zambetul pe buze. Prietenii intodeauna fac ca timpul sa treaca mai repede si sa te distezi. Si cine stie poate curand iti vei gasi un nou iubit.

| blondeattitude a răspuns:

Iesi cu prieteni tai distreaza-te! profita la maxim! happy :* si pur si simplu nu te mai gandi big grin o sa vezi o sa treci peste big grin! :*:*