anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci, m-am dus ieri la fata de care mi placea si am invitat-o in oras, cand a auzit oferta, parca i s-a luminat fata de uimire, incepuse sa se tot scuze ca nu i sta bine parul, devenise mai neindemanatica etc. Intr-un final a acceptat, iar eu eram destul de sigur ca ma place, dar din pacate nu a mai aparut la intalnire... dupa 2 zile de asteptat un semn de viata din partea ei, aflasem de la o cunostiinta comuna ca ii murise o ruda si ca de aceea nu a putut ajunge, i am trimis mesaj cu" ar fi trebuit sa mi spui", la care ea imi spune ca prefera sa astepte sa mi spuna in fata ca sa nu cred ca era o scuza banala. Dupa toate cele intamplate, nici nu stiu ce sa fac, pentru ca nu mai ocazii sa ma vad cu ea deoarece s-a terminat liceul. Iar la cat de timida e ea nu cred ca o sa faca ceva in privinta asta.
Pareri?

Răspuns Câştigător
| YouandI a răspuns:

Îmi pare rău sa aud acest lucru.
Este de apreciat ca a dorit sa vorbească cele întâmplate fata in fata cu tine, ofera-i șansă adta invitand-o la o plimbare.
E clatr ca te place dar cine ar mai putea sa se bucure de așa ceva când ai un deces in familie?
Ai răbdare si încearcă sa te pui in locul ei, adică sa o înțelegi.
Îți urez multa bafta copilaș!

4 răspunsuri:
| Sofer a răspuns:

Genul asta de fata... eu nu le suport. incearca-ti norocul cu altele. nu cu din astea cu scuze de doi lei.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Las-o in pace. Daca chiar ar vrea, te-ar intreba ea. Tu ti-ai facut partea.

| FaraNume1245 a răspuns:

Parerea mea e ca ar trebui sa nu mai continui. Cum spunea si un alt user, ti-ai facut partea. Daca ar fi fost interesata de tine, nu doar ca ti-ar fi spus ca nu poate veni la intalnire, ci chiar ar fi lansat o invitatie pentru candva, cand ar putea si ea veni.

| 6Anonim9 a răspuns:

Tu te-ai dus ieri s-o inviti, dar ai asteptat 2 zile sa-ti dea un semn?