| Tops a întrebat:

Deci m-am indragostit de fata aceea ( fata batuta de iubit) cred ca merita mai mult. Bun, m-am apropiat foarte foarte mult de ea. adica daca acum 2-3 luni abia reuseam sa scot 2 vorbe de la ea acum... vorbim foarte mult Ea rade cu mine, este draguta si cred ca ma place catusi de putin. Problema este cu iubitul ei, acesta a sters toate pozele cu ea, pe FaceBook si-a schimbat statusul la "single" si chestii d-astea.Acum este din nou cu el. Si eu nu vreaulaughing
Deci ce sa >fac?:

Răspuns Câştigător
| loly89 a răspuns:

Si eu am trecut prin ce trece prietena ta si crede-ma ca o inteleg.u nu ai cum sa o oprestin a ase mai intalni cu acel tip dar fii sigur ca istoria o sa se rete si u trebuie sa fii acolo sa ii fii aproape sa vada ca e are un sprijin.nu te departa de ea.las-o sa isi faca nebunia dar u fii mereu prietenul iei si cand a venit momentul tau nu il lasa sa treaca. spune i ca o iubesti si vrei sa î arati a alta parte a iubiri.frumoasa.tandra.k vrei sao faci cu adevarat feri.dar nu î spune asta acum.ast sa se repete povest

2 răspunsuri:
| Tiberius a răspuns:

Unele femei nu sunt facute sa te porti cu ele.E probabil genu' ala de femeie care purtandu-te frumos si grijuliu cu ea nu rezolvi nimic.Nu dispera, isi merita soarta o sa fie genu ala de femeie cu un sot dement care o va bate mai des decat o va ****.

| junkyx a răspuns:

Spune-i vrei sa se repete ce ai patit din nou?