anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci m-am indragostit de un baiat de la tenis. pe nume roberto si nu stiu cum sa ii spun ca il iubesc pentru ca mi-e frica sa nu fiu respinsa. ce sa fac?

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce poate sa ti se intample? sa-ti dea in cap? in cel mai rau caz un refuz... big deal... si in cel mai bun un YES! smug

| Seline a răspuns:

Vorbeste cu el mai mult, imprieteniti-va, si daca din comportamentul lui reiese ca si el te place atunci esti pe drumul cel bun laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pun pariu ca nu ai mai mult de 14 anihappy incearca, nu te va musca.

| elrusso a răspuns:

Cel mai bine e sa-i spui! direct sau pe ocolite asta e alegerea ta, insa daca nu ii spui ai putea regreta mai tarziu.

| Crisu_8081 a răspuns:

Propune-i o partidawinking de tenis, desigur. Si lasa-l sa castige, iar invinsul trebuie sa-l scoata la un suc. Iar la suc spune-i ca iti place de el, nu ca il iubesti.Altfel o va lua la fuga.Barbatii nu prea fac fata cu sentimentele.

| Liada a răspuns:

Incearca oricit de greu nu ti-a fi. cel putin vei sti e reciproc sau nu.bafta

| just me :) a răspuns:

INCERCAREA MOARTE N`ARE! Spune`i, am fost in aceeasi situatie, si sunt ...la mine era diferenta de 5 ani, ma rog... jucati adevar sau provocare sau procent si intreaba cat la suta te place sau roga o prietena sa joace cu tine si sa te puna sa zici cat la suta il placi tu pe el

winking SUCCES