| Olia83 a întrebat:

Deci, m-am indragostit intr-un baiat, am incercat sa ma apropii de el ca prietena, l-am vazut pe strada si l-am cautat pe internet, am inceput sa vorbim zi de zi dar nu stiu cum sa il invit in oras, nu stiu ce sa fac, care sa fie urmatorul meu pas... Va rog ajutati-ma! (mersi anticipat )

Răspuns Câştigător
| HakkunaMatatta a răspuns:

Eu zic sa ii spui ce simti. Ar fi mai usor sa ii spui asta pe un sait de socializarewinking. Vezi ce parere are el si daca e interesat la randul lui de tine invita—l si chiar daca nu te place poti sa il inviti... Niciodata nu se stie cand poti incepe o relatie. Lasa emotiile la oparte si intreaba—l! Nu il lasa sa iti scape ai fa tu primul pas, pana nu il face alta fata! :*

3 răspunsuri:
| UrsuletuChocolatiu a răspuns:

Eu zic sa nu faci pasul asta, nu e potrivit sa-l inviti tu in oras. Sa nu-i faci o impresie gresita. Vorebeste cu el si da-i semne ca l-ai placea. Daca si lui ii place de tine te va invita el.

| Deea0419 a răspuns:

Urmatorul tau pas ar trebui sa fie sa te combini cu el fara sa ocolesti ii spui verde-n fata fara nici o rusine, cu rusinea nu ajungi nicaieri. Daca dupa aceea vezi ca nu te invita el in oras ii spui nu ai vra sa iesim si noi in oras sa ne cunoastem mai bine tot asa fara rusine ..in fata nu e nici o rusine deodata ce vorbiti in fiecare zi si va impacati bine bafta:*

| Olia83 explică:

Ma invitat el in oras si am sa ies maine cu el deci maine vedem :O laughing) sunt fericita