Si mie imi place lol-ul. incearca build pe Yas...
Glumesc.
Stiu ca suferi si e normal sa fie asa. Exista o singura solutie. Exista sansa sa va vedeti peste putin timp? La facultate de exemplu. Daca da, poti sa vorbesti cu ea in continuare.
Daca nu... gata. Nu are rost sa suferi degeaba. Nu rata alte oportunitati ce iti ies in cale.
Pai noi vrem sa ne mutam impreuna la facultate, dar imi este sa nu gaseasca pe altul ca de mine oricum nu uita a zis "chiar daca suntem impreuna sau nu eu o sa fiu langa tine mereu" si ca eu o sa fiu una din cele mai imp persoane din viata ei, tinem mult unu la altul dar ne opreste distanta asta . Siii gluma aia "incearca build pe yas" am 500k pe el
Scuze ca am trimis de 2 ori cam acelasi raspuns dar nu am stiut ca are atat delay TPU
Nuuuuuu, este de ala :/. Nu se mai poate face nimic Lasa fetele, hai la lol
Si serios, daca ai vreo sansa acolo cu o fata, profita de asta, doar ea s-a despartit de tine. Si nu odata. Nu ar trebui sa existe scuze. Si daca nu o sa gasesti, aia e. O sa se ajunga tot la ea. Important este sa nu ai mari asteptari pentru ca o sa fi dezamagit. Esti baiat, numarul de fete este mai mare pe lume, sigur o sa fie mereu ceva pentru tine undeva.
Cum v-ati combinat si iubit atat de mult daca voi nu v-ati intalnit NICIODATA?
LOL
Cand erati impreuna nu puteati face decat aceleasi lucruri pe care le puteti face si acum, cand sunteti despartiti. Deci care-i diferenta?
Etichetele precum "despartiti", "impreuna" nu-si au rostul, ca voi despartiti ati fost dintotdeauna. In rest, doar va minteati.
In Romania exista tren. Ia un bilet, du-te pana la ea, stai o zi cu ea. Sunt sanse mari sa nu o mai placi deloc, sau sa te placa ea. Dupa aceea vezi care e treaba.