Te inteleg.gandeste`te cum e sa treci in fiecare zi pe langa muncitorii[cam 10] care sa lucreze la izolatii si sa strige in fiecare zi dupa tine, indiferent ca esti cu mama sau tata
Groaznic. Si cel mai penibil m`am simtit cand unu dintre ei m-a intrebat catsi ani am si am zis ca sunt minora, iar in timpu ala trecea un mosulica[cam pe la 70 d ani] care zice:"lasa ca acu esti buna"...nu stiu daca ei se gandesc cat de aiurea ne simtitm, dar ce`ar fi, ca si noi la randu nostru, sa ii fluieram si pasaim si sa strigam dupa ei? O sa mai treaca mult pana se vor mai civiliza.
Pupici:*
Nu! Nu se gandesc, ce reclama proasta isi fac cand vorbesc asa! Mitocaniile si mojiciile se spun la tot pasul-si mai ales de catre baieti. Unor astfel de provocari de prost gust, nu trebuie sa le dai atentie, sau sa le raspunzi. E dureros, dar asa este!
E plina tara de tarani care se comporta asa cu fetele. Multi dintre taranii astia sunt cei de care va indragostiti (multe dintre voi). Pe de alta parte, sunt sigur ca si imbracamintea ta ii provoaca sa reactioneze asa. Daca iti pui formele prea in evidenta, o sa auzi multe comentarii de genul. Ia imbraca-te odata mai simplutz si iesi in oras. O sa vezi ca nu mai striga asa multi dupa tine Si crede-ma, multi dintre baieti NU gandesc, pur si simplu. Asa cum nici multe din fete nu gandesc. Legea compensatiei se aplica perfect in cazul asta
Pai daca aveti mentalitati din astea ciudate sau nu stiti despre ce se vb... iti dai seama ca ca te simti prost. Sau chiar si mai rau daca esti bruneta si te ai vopsit blonda atunci bravo lor ca iti spun asta.
Desi unii spun ca ar trebui sa te simti mandra ca striga dupa tine, eu nu sunt de acodr cu ei.Nu stiu daca ei s-ar simti prea bine sa strige un santierist mirosid a transpiratie hei papusa ce buna esti, sau ce ti-as face. e chiar umilitor, am trecut si eu prin asta. te inteleg perfect si-ti dau dreptate.barabtii astia chiar nu am pic de demnitate sau cavalersim in ei.
in loc sa zici "mersi" sunt unele saracele care ar tanji ca macar unu sa ii zica ca e frumoasa sau cum ai zis u BUNA ...asa ca nu o mai da in suparari ca nu ai dc fi mandra de ceea ce esti si simtete bine ca pana la urma ei iti fac un compliment!
In loc sa te buciri ca te iubesc barbatii, u te superi.Solutie sa nu mai fii asa buna cum zici tu:manca, fate cat o bica, ca nu o sa mai strige nici moartea dupa tine atunci.
Pai. e vina ta ca esti prea frumoasa.si ai corpul prea frumos.incearca sa nu-i mai bagi in seama. si daca nutz convine ca te striga blondo. vopseshtete. un shaten deschs. ceva ca sa semene c blondu care il ai acum daca iti place asa mult.si nu.de obicei baieti nu se gandesc cum ne simtim.
Buna bella
nu nu se gandesc
ei vor doar sa-ti distraga atentia
atata tot
e normal asta la baieti. le sta in fire
bafta la scoala
Hai lasa vrajeala. Cum naiba se gaseste in fiecare zi cate unul care sa strige dupa tine? Cred ca esti asa de suparata. Ai intrat in depresie?
Pai mai scumpo... daca esti blonda si mai ales buna.cum sa nu strige baietii dupa tine.in loc sa fii mandra ca esti admirata, u zici ca te simti prost?! uite gandeste altfel:daca erai o stramba etc si nu te baga nici dracu in seama era mai bine?! nu cred