| Secretly a întrebat:

Deci ma confrunt si eu cu o problema, am o relatie deja de 4 luni cu un baiat care dupa cum spune el nu dispune de timp pentru a ne vedea, la inceput in primele luni ne vedeam ft. des acum si-a gasit serviciu si mai si invatsa... mereu persista problema timpului, l-am si intrebat de ce ai mai construit relatsii daca nu ai timp p/u ele, el imi zice ca nu stia ca se va primi astfel insa il iubesc mult asta imi spune si el.imi mai zice ca situatia se va normaliza. dupa calculele mele deja 3 saptamini nu niam vazut, apropo sunt situatii cand nu ma suna 2, 3 zile maximum... nu vreau sa exagerez insa eu vreau sa stiu daca mai are rost sa continui o astfel de relatie?

6 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Daca ti-e drag de el si-ti place,daca merita, de ce sa te desparti? Lui deja ii este foarte greu, e innebunit si cu serviciul si cu invatatul.Intelege-l si tu, mai ai putina rabdare si vezi ce inseamna ca situatia se va "normaliza".Si, decizi pe urma.Rabdare!

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Tu în loc să te bucuri că are un loc de muncă şi mai şi învaţă pentru a-şi construi o carieră cât de cât solidă care să-i permită să trăiască, tu ce faci?
La cât de greu se găseşte un loc de muncă în ziua de azi, ia şi susţine-l. Cine te opreşte să-l aştepţi seara când iese de la muncă pentru o îmbrăţişare caldă?
Mai fă şi tu ceva nu mai aştepta totul de la el!

| Lacoste a răspuns:

Buna.intelege-l si fii alaturi in astfel de situatii.e un moment mai dificil pentru el si are nevoie de intelegere din partea ta. faptul ca va intalneati foarte des inainte arata faptul ca el tine la tine si e interesat de tine, doar ca acum are foarte multe lucruri pe cap.

| mihaibr11 a răspuns:

Tine doar de tine. E genul de intrebare la care doar tu iti poti rasp. In principiu daca baiatul chiar te iubeste si tu raspunzi la fel la sentimentele lui incearca sa accepti situatia asta. Eu sunt sofer pe tir si am incheiat o relatie de 4 ani. Deci daca vrei se poate laughing Sper ca te-am ajutat cu ceva.

| Andra_3863 a răspuns:

Scumpo,trebuie sa il intelegi. adica, ai putea sa ii spui sa te sune macar seara inainte de culcare, sa iti zica "noapte buna" si sa iti demonstreze ca macar nu te-a uitat.
3 saptamani e mult,intr`adevar. dar gandeste`te,daca ar lucra in afara tarii si nu v-ati vedea cu lunile,ar fi mai bine?sad poate chiar nu are timp,mai ales ca ai zis ca e si la scoala si mai si lucreaza in acelasi timp.poate e obosit,se culca devreme,mananca, face un dus... ziua nu e chiar atat de lunga pe cat pare cand stai degeaba...
imi pare rau pentru tine, sincer...dar incearca sa il intelegi:* eu zic ca nu se merita sa te desparti de el. iubeste`l in continuare.:*

| Ghitza_1735 a răspuns:

Incearca sa fii mai distanta cu el. Partial ignora-l, dar nu exagera. Daca nici astea n-o sa te ajute, atunci nu mai are rost sa incerci nimic pentru ca ps el nu te mai iubeste.