| tina_3350 a întrebat:

Deci ma cunosc cu un baiat de cateva luni iar in ultimele doua saptamani am inceput sa ne sarutam stam mult impreuna si chestii de genu dar el e mare macho inainte se dadea la toate fetele si acum cred ca face la fel. El are prietena in prezent si eu nu stiu ce sa fac sa raman cu el sau nu?
Daca e sa ma despart de el cum sa fac asta fara sa ne certam?straight face
[va rog fara raspunsuri la misto:d]
fundita:*happy

Răspuns Câştigător
| Anemona a răspuns:

:* heibig grin pentru inceput trebuie sa iti raspunzi la cateva intrebari. el te merita? tu chiar tii mult la el? de ce sta cu ea din moment ce se saruta cu tine? happy important e sa iei lucrurile asa cum sunthappy Din proprie experienta iti zic sincer. daca el o insala pe prietena lui cu tine. la fel va face si cu o alta fata cand voi veti fi impreuna. te va insela cu siguranta deoarece baietii se plictisesc repede mai ales daca spuneai ca e genul macho:* parerea mea persoanala este ca ae trebui sa rupi aceasta legatura, insa daca sentimentele sunt foarte puternice lupta pentru el cat poti tu de mult :* sper ca ti-am fost de folos >big grin

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sex

| Darion a răspuns:

Pai eu in locul tau i-as spune sa va aleaga doar pe una, ori pe tine ori pe ea, nu stiu cum ai putea accepta sa stea cu ambele... Daca tu chiar il placi...ramai cu el, dar sa fii doar tu.

| Dana_8340 a răspuns:

Ai mentionat cumva ca el are prietena? Sincera sa fiu, eu nu as accepta sa ma sarut cu el daca as fi in locul tau, stiind ca are prietena. Te sfatuiesc sa ii spui frumos ca nu accepti acest lucru si sa aleaga, pentru ca nu ti se pare normal. Daca te alege pe tine, felicitari, iar daca o alege pe prietena lui, problema sa. O sa isi dea seama ca a pierdut.
Succes!happy

| princess98 a răspuns:

Pai si eu sunt fata si am prieten dar dupa parerea mea daca chiar crezi ca te iseala atunci intreaba-l daca te inseala sau sa ii spui ce simti cu adevarat.Nu astepta sa iti dea el papuci. Sper ca mesajul meu sa iti fi dat curaj sau tupeu. Ceaolaughingcoolcool