| Gabytsa_8450 a întrebat:

Deci.ma cunosc de cand aveam 7 ani cu un baiat de la bloc si cu timpu` ne-am marit si. dintr`o prostie m-am culcat cu el. Asta s-a intamplat anul` trecut, dar nu eram cu el. Tot capatanoasa ca asa sunt eu, nici dupa ce s`a intamplat n`am vrut sa fiu cu el, nici eu nu ma inteleg. Vorbeam pe mess, imi spunea ca ma iubeste, ne duceam fumam amandoi, chestii din astea. Cand eram din ce in ce mai apropiati el s`a impacat cu fosta prietena, spunandu`mi mie ca o iubeste enorm. Nu a stat mult cu ea ca aceea fata umbla din floare`n floare.si acum se tine d capu` meu. Imi cere numarul`, imi spune ca dc l`am uitat.si i-am zis ca am prieten si el facea din astea ca e gelos si ca vrea sa faca revelionu` cu mine. Oare simte ceva pentru mine sau? Astept parerile voastre;*!

4 răspunsuri:
| OzVrajitorul a răspuns:

Sa nu fii pelerina lui de vreme rea. Mai este o varianta ncad nu poti avea ceva il doresti si mai tare dupa ce l-ai obtinut nu-l mai doresti asa si el s-ar putea sa vrea sa-ti demonstreze ca pana la urma te-a facut sa fii cu el.

| BlueLine a răspuns:

Ar trebui sa vorbesti cat mai mult cu el si foarte serios ca sa afli daca simte ceva sau doar e asa ca nu are ce facewinking

| roxydulkica a răspuns:

Vorbeste cu el si vezi ce simte pentru tine si daca il iubesti puteti fi si impreuna

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer...nu cred ca tine la tine...
dc dracul a plecat la fosta cand iti spunea ca te iubeste?!?!
e gelos pe dreq...acum ca s-a despartit de aia a venit la tine pentru el esti ca o rezervastraight facestraight face
ca cum ai face pana la masina si ai schimba roatastraight facestraight face