| andrada a întrebat:

Deci ma duc eu azi la scl si baiatu de care imi place (de fapt de care imi placea) era acolo cu o fata si zice el cand ma vede : "uit-o si pe urata asta" si nah... m-am simtit cam naspa mai ales ca eu chiar tineam la el. Prietenele miau zis de el ca sa nu ma incurc cu el ca e un nesimtit si se uita numa dupa fuste dar nu le-am crezut. Acum imi place de prietenul lui cel mai bun dar idea e ca ala nu stiu despre mine decat cum ma cheama si ca imi place de prietenul lui. Nuj cum sa fac ca daca ma bag cu el in vb o sa-si dea seama ca acum imi place de el si o sa faca misto deci nah... el are fbk dar mi-e rusine sa-i cer cererea de prietenie ca nici nu ma cunoaste si nah. Dupaia in pauza eu vb cu niste colege si el(baiatul care a zis ca sunt urata) trece pe langa noi si se uita f atent la mine (dar nici nu zambeste nici nu ma priveste cu rautate) credeam ca lesin cand s-a uitat asa la mine (am avut o senzatie de vis, a fost super). Ma place sau nu? Adc daca si asa sunt "urata" ( pentru el tongue ) dc se mai uita dupa mine? Stiu cam mai pus odata intrebare asta dar am nevoie de multe pareri
mersi;*

Răspuns Câştigător
| TotEu1993 a răspuns:

Buna.Sincer baiatul asta este chiar nesimntit, nici el nu stie ce vrea.Sincer prin gesturile care le face el vrea sa te indeparteze cat mai repede de el( asa face si fosta prietena cu mine acum, dar mai rawlaughing ).Sau te place si se poarta asa cu tine doar sa vada daca uh mai tii la el astfel vei reactiona si ii vei spune de ce se poarta asa cu tine.Bafta daca este dai si o palma sincer merita

7 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

1. La 11 ani n-ar trebui să ai alte griji?
2. Limba română îţi este străină.
3. "Combinatul" cu cel mai bun prieten al lui este întotdeauna, indiferent de situaţie, cea mai proastă soluţie.
4. Tu de glumă nu ştii?
5. Dacă vrei să ai parte de o plantaţie de cucuie şi pâine cu vin la ochi, urmează sfatul lui Denis. Dacă nu, stai cuminte în băncuţa ta!
Salut.

| Libelle a răspuns:

Aşa ca să ştii, de multe ori băieţii de vârsta voastră preferă să jignească fetele.E un mod de a ieşi în evidenţă.
În al doilea rând, ai 11 ani.Azi placi unul,mâine altul, şi de fapt în ce scop?
Să stai cu unul eşti prea mică, deci nu faci altceva decât să-ţi distragi atenţia de la şcoală.

| misu a răspuns:

Ce te stresezi asa? nu mai sunt baieti?

| ecristinamc a răspuns:

Nu meritahappy
Cum sa admiti sa te faca urata?:\
In primul' rand a facut o mare greseala ca ti-a sus in fata.Chiar de ai fi urata( deci sunt aproape sigura ca nu e asa) ar ffi trebuit sa isi tina parerea pentru el nu sa le-o imprataseasca celorlalti si cu atat mai putin tie.
In al doilea rand nu cred ca cineva care te place ti-ar spune ca esti urata.Pentru el ar fi trebuit sa fi cea mai frumoasa fiinta si cea mai cea, adica in nici un caz sa fii uratastraight face
Lasa-l pe el pentru ca nu te meritawinking

| BeBebuu a răspuns:

Hey! a glumit si el cu tine sa te bage in seama

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Muiere fac pariu ca sunt mult mai frumos si pe de asupra fac arte martiale si nu sunt badaran cu fetele si eu plac o fata pe care si ea la randul ei ma place dar chestia e ca nu suntem impreuna, eu am 17 dar tu, te rog raspunde.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma iubesti eu te iubesc scumpo.te log sa nu te superi pe mine te log bine? tu esti rasaritul si apusul tu esti viata mea daca ma respingi ma vei zdrobii cum zdrobesc eu gandacii ma vo=i ofilii ca o floare dar sa stii ca eu tot deauna te voi iubi scuze pentru greseliile de ortografie tastaturai cam proasta ttttteeeeeee iubesc, glumesc scumpo doar te iubesc atata tot.