| andrada a întrebat:

Deci ma duc eu azi la scl si baiatu de care imi place (de fapt de care imi placea) era acolo cu o fata si zice el cand ma vede : "uit-o si pe urata asta" si nah... m-am simtit cam naspa mai ales ca eu chiar tineam la el. Prietenele miau zis de el ca sa nu ma incurc cu el ca e un nesimtit si se uita numa dupa fuste dar nu le-am crezut. Acum imi place de prietenul lui cel mai bun dar idea e ca ala nu stiu despre mine decat cum ma cheama si ca imi place de prietenul lui. Nuj cum sa fac ca daca ma bag cu el in vb o sa-si dea seama ca acum imi place de el si o sa faca misto deci nah... el are fbk dar mi-e rusine sa-i cer cererea de prietenie ca nici nu ma cunoaste si nah. Dupaia in pauza eu vb cu niste colege si el(baiatul care a zis ca sunt urata) trece pe langa noi si se uita f atent la mine (dar nici nu zambeste nici nu ma priveste cu rautate) credeam ca lesin cand s-a uitat asa la mine (am avut o senzatie de vis, a fost super). Ma place sau nu? Adc daca si asa sunt "urata" ( pentru el tongue ) dc se mai uita dupa mine? Stiu cam mai pus odata intrebare asta dar am nevoie de multe pareri
P. S. Credeti ca a glm atunci? adc mie una nu mi s-a parut ca a zis-o in glm

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ei! De multe ori barbatii folosesc cuvantul "urata"pentru a sublinia frumusetea. Si totodata, pot fi rautaciosi atunci cand sunt in preajma celorlalti baieti sau fete, pentru a-si pastra intacta imaginea si a nu se face de rusine, aratand ca poate sa aiba sentimente pentru alte fete. Raspunsul la intrebarea ta, doar tu il poti afla. Totul depinde de tine si de ce vrei.winking Bafta multa!

6 răspunsuri:
| Tiberius a răspuns:

"e un nesimtit si se uita numa dupa fuste ". Doar n-o sa se uite dupa barbati. Esti stramba asta e n-ai ce face.Incearca-i pe toti prietenii lui.Cand o sa te plictisesti si o sa te hotarasti sa ramai la unu o sa-i poti zice." Stii o ai cea mai mare dintre toti prietenii tai"

| rebela2011 a răspuns:

Unii baieti spun despre fete ca sunt proaste sau urate doar pentru a le observa acele fete...acesta este un mod de a te face sa-l observi...eu chiar cred ca te place.Dar tu trebuie sa iei decizia cea mai grea :catre care din baieti sa te orientezi caci daca alergi dupa doi prieteni nu prinzi nici unul.Nu trebuie sa-ti fie frica sa-i ceri adresa de facebook acelui baiat trebuie sa fii mult mai increzatoare in tine si atunci suta la suta vei reusi.pup sper ca te-am ajutat

| Tidiii a răspuns:

LoL nici mie nu mi se pare ca a gulumit.si nu nu cred ca te placeoh go on.

| Kamy99 a răspuns:

Baieti mereu spun prostiwinking fie ca nu te mai place fie ca o spune din orgoliuhappy incearca sa-l uiti straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie una nu mi-ar placea glumele de genul asta si mai ales in public, cel mai bine ar fi sa ai mai multa incredere in tine, sa nu cerzi ce spun toti baietii si sa ii ceri prietenia acelui baiat.nu va spune nimic.nu ar avea ce sa spuna.O sa puteti comunica mai mult, totul are un inceput nu trebuie sa iti fie rusine.cu rusinea mori de foame. Sfatul meu este sa incerci sa discuti cu acest baiat poate este diferit de prietenul lui.

| Diddysor a răspuns:

Pai, unii baieti fac fetele urate doar pentru a fii bagati in seama de ele. Daca el stia ca tu`l placi, iar apoi n`ai mai dat niciun semn, probabil ca a vrut sa te verifice. Mai bine decide`te la unul dintre ei ^^. Plus ca, de ce sa nu`i dai cererea aia? Ce pierzi?