Pai ...eu cred ca te plece sigur dupa. cate ne-a ipovestit dar cred ca e timida eu cred ca tu ai facut destule si i-ai marturisit sentimentele tale.crede-ma sunt fata si la fel as rreactiona si eu adikaa am meres de muultee ori cu baietii pe afara si a fost ok dar eu nusunt timida. asa si cu tine eu te sfatuiesc ca sa faci in continoaree ce ai facut pana acum pentru ca e ok astepata pna cand iti va spune si ea ca te place atunci se va simti nn regula si va fi pregatita ca sa iti spuna stiu sigur, mi s-a intamplat des si sper sa iti mearga bine in continoare.anunta-ama si pe mine cum a imi fost crede-ma sunt curioasaa si daca ai ceva nelamuriri fara teama lasa-mi un mesaj si iti voi raspunde cu mare placere :*:* pooooopik :*:*
Ramai cu ea, daca simti si tu la fel, spune-i sincer ce crezi despre ea, fa-i complimente nu fi timid
Eu cred ca e ea mai timida...incearca sa vorbesti mai mult cu ea despre sentimentele tele...:*succes:*
Te place, spune-i ca o placi. Dar daca nu vrei sa ii spui asa direct intreab-o ce parere are despre tine si de ce se comporta asa cu tine, stii ca o poti pierde spune nu te omoara nimeni, asta asteapta fiecare fata si eu sunt fata si cred ca doar daca sa fii foarte apropiata de el as intreda daca ma place dar eu nu am fost in situati nici asemanatoare a fost derect.