| superrtareeee a întrebat:

Deci ma numesc Ionut
imi place de o fata teodora...
e cu mine in clasa si suntem prieteni excelenti...
in fiecare weekend mergem la un suc sau prin oras la plimbare...
si problema e ca imi place de ea enorm
dar nu stiu cum sa ii zic... aveti vreun sfat cum sa ii zic asta intr-un mod spectaculos si romantic?big grin funda

Răspuns Câştigător
| Ariyana a răspuns:

Buna,Ionut happy. Sunt fata si, crede-ma, stiu cum este cel mai placut pentru o fata sa auzi lucruri de acest gen.Cel mai bine este sa fii sincer si sa ii spui direct. Uite, poti sa ii spui asa:Teodora, as avea ceva sa iti spun. Sper ca acest lucru sa nu afecteze prietenia ce s-a legat intre noi.Eu te plac foarte mult si tin la tine mai mult decat la o simpla prietena si as vrea sa stiu daca sentimentul e reciproc si daca poate fi ceva mai mult intre noi.
Sper ca te-am ajutat happy!

6 răspunsuri:
| superrtareeee explică:

Problema e ca sunt in clasa a 7-a si parca nu pot sa fiu in aceeasi clasa doi ani stiind ca ea nu ma iubeste si ca eu sunt nebun dupa ea... si mai ales ca stie asta.laughing
ma omoara gandul asta

| December a răspuns:

Pai daca merge-ti doar voi 2 la suc si la plimbare eu as crede ca te place si ea happy. Plus ca daca va intelege-ti asa bine nu ai de ce sa-ti faci probleme. Aici chiar poti sa-i spui direct ca-ti place de ea. "Ariyana" ti-a dat un exemplu foarte bun. Asa ca il poti aplica happy.

| neutrino a răspuns:

Nu poti fi spectaculos si romantic cu vorbele altora. Poti fi cel mult un papagal.

| clarabel a răspuns:

Sunt fata si te-as sfatui sa te uiti i ochii ei daca vezi ca si ea se uita in ochi tai te place cand sunteti singuri spune-i discret la ureche te iubesc mie asa mi s-a facut dar iti dau un sfat inainte sa o iei de mana gandeste-te daca o vrei rani pe mine ma ranitsad dar in fine sper ca ti-am fost de folos

| Kre a răspuns:

Ii poti spune ce simti pentru ea, ar fi romantic...si cine stie, poate iti va spune si eahappy

| anathebest a răspuns:

Buna,Ionut,cred ca nu e neaparat sa i spui Teodorei asta, mai bine arata ce simti, cum ar fi sa i cumperi un trandafir sau ceva de genul, ceva discret dar totusi romantic, uneori un gest mic valoreaza mai mult decat niste cuvinte.BAFTA:*