| Elena199 a întrebat:

Deci ma sacaie o intrebare: poti ramane insarcinata daca faci baie dupa un barbat? iau in calcul si propozitia: cum ar fi sa mergi la bazin, unu sa faca treaba mica sh sa ramai gravida".
deci poti ramane insarcinata?

Răspuns Câştigător
| Anonimul230 a răspuns:

NU poti ramane insarcinata, FUNDA?big grin

14 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Elena draga,spermatozoizii sunt dotati cu o motilitate iesita din comun,dar nu si cu inteligenta!
Si daca s-ar raspandi in intreaga piscina, tot nu ai reusi sa ramai insarcinata, nu ii duce capul sa ajunga singuri la ovul!happy

| claus a răspuns:

Am citit candva un articol dintr-un ziar tampit, care zicea ca o mama dadea in judecata un patron de piscina pentru ca fii-sa ramasese insarcinata dupa o balaceala intr-o astfel de piscina. realitatea e simpla: cred ca fata si-o trasese si cu un tip intre timp. DAR, daca esti deja insarcinata trebuie sa te gandesti si sa iti aduci aminte daca CINEVA a ejaculat recent in tine, promitand ca 'stie cum sa faca sa nu ramai bortoasa'.
teoretic daca 1000 de barbati ejaculeaza i5ntr-un bazin, spermatozoizii aia mai fortosi pot patrunde intre slip si piele, dar acum nu stiu cata forta au pentru a intra in vagin si a ajunge la locul de fecundare. si mai trebuie sa ai si un ovul la discretie, asteptand spermatozoidu norocos, maratonist. nu stiu, pana la urma, exista o posibilitate unu la mie si poate tu esti cea care a nimerit totul la fix. dar, mai degraba iti recomand, protejeaza-te. sau nu lasa bou sa ejaculeze in tine. succes in viata, sa il numesti pe baietel: Norocosu.

| Elena199 explică (pentru claus):

Sunt virgina laughing) am spus ca ma sacaie intrebarea nu ca trec prin asa ceva laughing)

| jasmine11 a răspuns:

Nu poti pentru ca trebuie sa ejaculeze nu sa faca pipi. stai linistita.

caramela
| caramela a răspuns:

Buna Elena! e o intrebare copilareasca, dar hai sa te lamuresc, ramai insarcinata numai daca barbatu face ceva cu femeia si isi elibereaza spermatozoizi in "cutiuta" ta magica, astfel in contact cu aerul o mierlesc, sunt viabili numai in organul genital feminin, restul e cancanblushing

| kittyshor a răspuns:

Lasa-ti ma' fata straight face. e inca o copila nestiutoare din moment ce nu stie unele lucruri.fiecare am invatat in timp toate astea de unde am putut si noi. elena draga mea, stai linistita ca nu se intampla nimic. o sa vina bebele doar daca vei avea un contact sexual, iar el se va termina in tine. e singura varianta. dar oricum, sa te protejezi.e mai sigur big grin have fun dear :*

| Lore14785 a răspuns:

Doamne laughing Intrebarea ta chiar m-a facut sa rad cu lacrimi...mai pe scurt tu intrebi daca poti ramane gravida daca unu face in apa si tu innoti?!rolling on the floor) nu, normal ca nu poti straight facenu e igienic, dar ce treaba are cu a ramane insarcinata?!rolling on the floor doamne

| Elena199 explică:

Bai frate am zis ceva de genu... daca ala isi da drumu in apa e posibil sa ramai insarcinara? asta a fost intrebarea:-J DAR MAI PE OCOLITE happy

| claus a răspuns (pentru Elena199):

Facem o baie in piscina si nu imi dau drumu. apoi continuam in pat. ne protejam inainte, fireste. nu sunt inconstient. doar poti sa ramai virgina o eternitate.

| noja11 a răspuns:

Cea mai idioata intrebare pe care am auzit-o in viata mea laughing) cum sa intrebi asa ceva laughinglaughing

| Andreeeeea_4279 a răspuns:

Ce legatura are "treaba mica" cu sarcina?!

| Lamaie_4904 a răspuns:

Da, poti ramane insarcinata daca in timp ce inoti in bazin vine unu si te f***.

| mariangels2 a răspuns:

Cum sa ramai insarcinata dupa ce cineva face treaba mica_!rolling on the floorin primul rand trebuie sa faceti dragoste ca barbatul sa dea drumul la o substanta...rolling on the floorhai ca asta chiar a fost tare!rolling on the floor

| ilincannah a răspuns (pentru mariangels2):

Nu cred ca iti trece ceva prin chilotei, poate iti ramane pe fata laughing