Intrucat am pus o intrebare de genul asta adolescentilor, mi-au raspuns ca vor sa experimenteze, sa se loveasca singuri cu capul de sus, ca sa vada pragul de jos, si sa traiasca singuri anumite aspecte ale vietii, DAAAAR...; pe raspunderea si pe banii parintilor, pe care ei nu -i suporta, nu-i inteleg unii chiar i-ar omora, dar in bratele carora fug bocind la prima problema grava de care se lovesc in iresponsabilitatea lor. poftim parkour s-ii intelege daca poti.
Tu n'ai fost de varsta noastra?
intr'adevar, multi nu stiu ce e iubirea si spun asta din prima zi. Eu una, prefer relatiile lungi si sa tin cu adevarat la acea persoana, si daca ii spun te iubesc, ii spun numai daca simt asta. Am 14 ani :). Am banii mei, imi castig proprii bani, parintii mei nu mi-o mai dat bani de cel putin 2 ani [vand bijuterii hand-made, confectionate de mine si so: http://hand-made-4u.blogspot.com] si plus ca nu'mi dau nici alocatia! Stiu bine sa disting sentimentele, si o relatie nu consta numai in a face sex cu cineva;). Probabil, cei care cer sfaturi pe TPU, nu au un prieten apropriat caruia sa i se poata planga, si prefera sa auda si parerea altora. Ai habar cat conteaza sa ai un prieten bun alaturi cand ai nevoie? Cred ca prietenii mei si sora mea, m'au sustinut mai mult decat parintii mei in tot acest timp.
Ma... ei asa cred, numesc amalgamul ala de sentimente ->iubire, pentru ca asa au auzit/vazut.Iti amintesti ca pe la 14 ani si tu credeai ca iubesti, acum privesti in urma si razi de cele intamplate. DAR! Iubirile lor, astea "inocente" ar trebui sa ramana asa.
Hai, ma, nu ne baga toti in aceeasi oala.Eu am 17 ani si nu ma prea regasesc in descrierile tale. Eu am avut prima relatie la 15 ani, da, ce-i drept nu stiam cu ce se mananca vai de mine, dar am tratat-o cat de responsabil am putut.Eu nu as putea afirma ca a fost iubire, din punctul asta de vedere neuronul mi-a functionat, daaar eu am avut alta perceptie asupra lucrurilor-ne pupam, imbratisam, il ajutam cu temele, invatam impreuna, frecam menta aiurea, etc.Era mai mult o prietenie mai stransa, nici macar o data nu ajunsesem la discutii despre sex, niciunul nu am considerat cazul, probabil ca nici atractia nu era ceva vai, doamne, pici pe spate.
Acu, insa, toti vad altfel lucrurile.Cunosc un tip de vreo 15-16 ani, care tot o abureste pe una de 15 de vreo doua saptamani ca sa se culce cu el. Ea a mai facut asta cu vreo 2, deci ce sa intelegi? Ca acum majoritatea sunt extrem de superficiali.Si nu zi, multi pana la 16 ani fac sex. Oricum, orice se confunda cu dragostea-atasamentul, prietenia si, mai ales, atractia, cea mai des intalnita. Oricum, e foarte la moda sa urli in gura mare 'Il iubesc pe Gigel', probabil de asta nu poate sta Pamantul fara atata dragoste.
Cu ceea ce vreau sa te contrazic, e ceea ce ai spus despre treaba cu sexul. O relatie nu se invarte in jurul sexului, iar dragostea nici atat.Sexul apare dupa dragoste, deci nu e musai sa faci asta ca sa poti afirma ca iubesti o persoana.
In fine.Maturitatea isi va spune cuvantul, deocamdata e ok daca se ramane la niste experiente si nu se ajunge la lucruri pe care sa le regreti mai tarziu.
Inteleg ca tu ai 11-12 ani, si esti un ratat.eu nu am pus intrebari de genu, dar de asta e site de ajutor, tu pentru ce pui intrebari prostesti?
Mai parkour010 iti inteleg "supararea" pe cei de varste pana in 15 anii.
Dar totusii de la 15 16 17 anumite probleme de genu o sa te bage in incurcatura si atuncii vei fii nevoit sa ceri sfatul cuiva avand in vedere ca nu osai intrebi asta pe parintii tai XD.
Deta si ce daca pun intrebari de genu ? situ se numeste TPU. ( toti pentru unu ) daca chiar ii streseaza ganduri de genu ca imi place de un baiat ce sa fac ca sa ma placa? au dreptu nu stiu care e problema ta DDDB&P
Lol. Nu mai stiu si ei ce sa zica banuiesc. Numai la din astea inutile se gandesc unii, nici nu stiu ce inseamna sa iubesti. Alte preocupari ca scoala si viitorul lor nu au.
CutenessOverLoaded întreabă: