| fifi13 a întrebat:

Deci mama mutat pentru sc in italia si na vesnicele probleme cu baietii stiti voi laughing prima proeb e : este un baiat luca italian de asa in prima zi de scoala m-a intrebat cum ma cheama si asa i-am spus a fost primul ce m-a intrebat cum me cheama in ore se tot uita mai non stop la mine si numa la mine in pauze cand trec pe langa el inmi face semne la gura cumva sa tac la ra de sport din 25 de copii ma ales pe mine in echipa lui ma saluta mai mereu cand ma vede azi alergam la ora de sport si struga hai raluca nunteleg de ce face asa?' ndan rest nu prea vb cu mine imi face doar semne
cea dea 2 problema e putin mai delicata
este un baiat alberto o amica de-a lui mia facut cunostiinata cu el si fata aia spune ca cica ma place ca nu stiu cum se uita la mine cami zambeste mereu si nu stiu ce faza e ca si mie-mi place de el si fa6ta aia i-a spus asa si tipul asta imi zice mereu amore ma strange in brate ' imi face din ochi zice cai polace de mine scoate gemete cand ma alpec )mereu intreaba de mine
asa o minte pe amica aia a lui si zice cam venit impreuna
ca nu stiu ce

cand i-am spus cum ma cheama si asta de vreo 4 ori de ambele ori a zis che figo(ce misto)
mereu in pauze el cu unu georgeo se invart pe langa mine sin nu stiu parca vrea sa-mi zica ceva dar mereu ma intreaba altceva
: vine in pauze la mine cu emotii parca )
sina eu in pauze nu preal bag in seama
: si prietenul lui la impins odata in mine si alberto ala face scuze prietenul meu e nebun
: si ma intreaba daca ma gandesc la el si chestii din astea o pune pe fata aia sa ma intrebe

Alberto e mai mare decat mine cu un an...

plz raspundeti serios si fara mistouri puppy dog eyes

2 răspunsuri:
| NuVreauSaTeAud a răspuns:

Alberto, sau ma rog cum il cheama te place insa e timid si nu vrea sa ti-o spuna, Iar la Luca sunt impresii sau un pic de dat in spectacol ca sa zic asa, pentru ca esti noua si nu stie cum sa se faca apreciat si bagat in seama happy

| fifi13 explică:

Nu cred pentru ca mai sunt inca 2 eleve noi si cu ele n-are absolut nici o treaba nu se uita la ele nici macar o secunda thinking