Parerea mea personala e ca ar trebui sa ii acorzi un pic din timpul de
care are nevoie. Niciodata sa nu spui niciodata dar cred ca pentru moment e cam indecis si nu e pregatit pentru o relatie. Incearca sa nu il mai bagi tu in seama o perioada sa vezi daca iti simte lipsa:* te pupicc suucees
Daca eram eu in locul lui deja il aveai pe NU din prima data cand ziceai sa avem ceva serios. Ar trebui sa il intrebi ce vrea sa iasa cu tine sau nu daca nu atunci pa si gata.
Baga'l tu in seama, sti ce s'ar putea sa fii intervenit? timiditatea lui.adica a avut tupeu sa-ti spuna ca te place, dar poate acum e ceva ce i'a starnit neincrederea in el, asa ca baga'l tu in seama.si legat de scuza... poate ca el chiar credea ca e frig afara si nu aveti cum sa iesitsi, adica poate te'ai exprimat in asa fel incat el sa intseleaga "hai sa iesim afara", si intr'adevar e frig pentru iesitul afara
Probabil baiatul acela, deocamdata nu are o situatie financiara foarte stralucita. este intr-o perioada dificila, si se candeste ca daca s-ar comb. si nu prea ar avea bani in momentu de fata, i-ar fi greu sa dea ochii cu tine stiind ca daca vei zice sa megeti eu stiu unde in oras numa voi doi sau sa mai fie si alte prietene, prieteni de ai tai prin preajma nu s-ar simtii bine, nu ar avea posibilitati.si nu poate sa iti zica drept in fata si de ce amana acest lucru, Poate sa fie si asta o varianta pentru comportamentul lui, Oricum ca baiat gandesti altcumva lucrurile, dinainte sa te comb. cu o fata, daca ai posibilitatea sa fii cu ea, si pe aceeiasi scala cu ea. Atat am avut de zis, asta cred eu.Mult succes pe viitor! ciiiau:*
Lasal pe el primul sa actioneze.
Treceti prin momente grele, sa fie cu tine sau nu, sau tu cu el sau nu...sunt momente destul de greu de trecut prin ele.
Lasati viitorul de la sine sa vorbeasca.
Si incearca sa comunici mult mai mult cu el pana il faci sa spuna ce-a patit, ce i s-a intamplat.
Este o grea alegere, cred ca este indecis, este o grea alegere.
Dar cred ca in cele din urma iti va spune ce-a patit!
Sper ca te-am ajutat, mult noroc!
Lasati soarta sa decida!
Chiar si el e indecis...Incearca sa afli de ce te evita.Presupun ca tu esti exact opusul lui, si ai mai mult tupeu. Din cauza faptului ca e timid probabil vrea sa afle mai multe despre tine inainte sa inceapa sa puna "la suflet". O seara buna!
Eu zic sal lasi pe el sa faca urmatorul pas, daca chiar intentioneaza sa aiba o relatie cu tine.nu il mai cauta ...si asa o sa-ti dai seama daca il interezi
Trebuie sa afli de la el, daca te place sau nu ca sa stii daca sa uiti de el.sau inca sa mai speri ca va fi ceva intre voi. Totusi daca v ati sarutat inseamna ceva. Poate nu te baga in seama ca ii este frica sa nu greseasca cu ceva oricum ai grijasi multa bafta... fundita?
AlexEjmecheru întreabă: