| PopaAlexandra123456789 a întrebat:

Deci mi-a venit ciclul pe 9 Februarie după pe data de 18, 20 și 21 am făcut sex protejat.Si acum pe 9martie trebuie sa îmi vina ciclul și suntem in 18 și nu mi-a venit. Menționez ca am fost și răcita ma găsesc ca și de asta întărzie? Ce sa fac? Sunt disperata.

3 răspunsuri:
| 90210 a răspuns:

Daca nu s-a rupt prezervativul n-ai motive de ingrijorare

| Emilian65 a răspuns:

Daca actele sexuale au fost protejate nu este posibil sa fi ramas gravida. Intarzierea de care vorbesti este din cauza racelii de care ai scris mai sus.

| corbulalbrosu a răspuns:

Doar daca ciclul tau menstrual este de tip REGULAT si a avut mereu lungimea de 28-29 de zile, numai in acel caz cele 3 acte sexuale mentionate au fost intretinute in PERIOADA FERTILA a ciclului, adica in cea de a 10-a si in a 12 si 13-a zi a ciclului care sunt considerate ca fiind cele mai fertila zile. Fiindca toate cele 3 acte sexuale au fost protejate prin folosirea prezervativului, se poate aprecia ca cel putin teoretic formarea sarcinii in aceste conditii poate fi exclusa insa numai in cazul in care nu s-a facut vreo greseala in folosirea prezervativului. Fiindca au trecut mai mult de 21 de zile de la data la care a fost intretinut ultimul act sexual, in acest moment se poate face un test de sarcina fiindca rezultatul obtinut va fi in proportie de 99-100% valid, valabil si corect. Cel mai probabil ciclul menstrual este de fapt de tipul NEREGULAT si din acest motiv actualul ciclu este unul mult mai lung comparativ cu altele si in concluzie nu poate fi vorba de existenta unei sarcini... ipotetice. Multa sanatate!