| loOveeep a întrebat:

Deci mi-a venit o ideee laughing). am tot auzit de mesaje cu tenta sexuala. si mi s-a parut ceva interesant si, m-am tot chinuit sa formulez si eu ceva.laughing, dar nu am reusit!laughing... poate ma ajutati voi.cel care imi spune cele mai multe mesaje sexting, primeste o funda mare, mare laughing. va pup. >:

9 răspunsuri:
| zxzx a răspuns:

Mooor laughing)

| Any_3777 a răspuns:

Asta e problema cu noi romanii, suntem mai inpoiati ca altii si plini de prejudecati.Pff ce sa ceri de la niste inadaptati social.

| tslex a răspuns:

Ai tot auzit de mesaje din astea si ti a venit cheful ai?

| IonutRonaldo7 a răspuns (pentru tslex):

laughing

| Nyko05 a răspuns (pentru tslex):

rolling on the floor God. Pai fata, pana iti raspunde ala la mesaj iti piere dracu tot chefu' rolling on the floor

| loOveeep explică (pentru tslex):

Am pus intrebarea asta, din pura curiozitatewinking de ce sariti toti in sus? thinking ca nu va inteleg! era o intrebare oameni buni! nu am facut o crima ok? daca nu aveti nici macar simtul umorului atunci nu va mai omorati sa scrieti.

| loOveeep explică (pentru Nyko05):

Imi piere? da de unde esti de la dalga? giubega ce comuna uitata de lume?smug. esti vaaii de capu tau si nu ai mai mult de 17-18 ani, nici atat nu cred ca ai la ce figuri ai si tu in cap, mai bine taci ca nu te obliga nimeni sa raspunzi, era doar un subiectwinking, da ce sa stii tu. Taranime pe TPU`ul asta de la un timphee hee!

| Adrian9019 a răspuns:

E bine sa exploatezi si aceasta parte a sexualitatii, doar nu te avanta prea tare.Cumpara-ti 2 telefoane si dati mesaje singura sigur or sa-ti vina cateva ideii bune.Bafta :*

| loOveeep explică (pentru Adrian9019):

Da adrian, vai multumesc! nu trebuie laughing. MAI BINE TACEAI, SI FILOZOF RAMANEAIwinking! oameni obositi (psihic), ce sa le ceri?oh go on