| Nimeni97 a întrebat:

Deci mi-am inceptu viata sexuala in iunie..totul a fost ok..pe 3iulie,la vreo zi doua dupa ce mi s-a terminat menstruatia am facut sex,doua numere,ne-am protejat cu prezervatic,el nu si-a dat drumul in mine,intre cele doua numere el s-a sters,parca. cert e ca eu i-am facut m.e,era cv pe patura,el nu a ajuns pana acolo si zice ca de la mine,eu am simtit ceva ca si cum as fi tras un part cu partea din fata(nu stiu sa ma exprim, habar nu am, scuze) ..am factu teste de sarcina si niciun semn, el zice ca e imposibil.ei bine pe 13 iulie am facut o iar..tot doua numere, tot cu prezervativ..si intre cele doua

5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună, măi fată nimic nu inteleg din ce ai scris tu acolo. Deci hai să o luăm logic. Ai făcut sex cu el ai zis si că ai făcut 2 numere, te ai protejat zici tu cu prezervativ, nu prezervatic ce scrii tu acolo, i ai făcut sex oral nu cum te exprimi ca in cartier, acela este un aer care i ti iese la contactul sexual, si este exact ca si cum ai trage pe fund, deci nu ai de ce să te jenezi, este ceva care am inteles că este involuntar, nu il poti tu controla, era m ai nasol dacă era pe fund, dar poate nici aia nu era asa de rău pînă la urmă. Dacă ai făcut o protejat si i ti vine ciclul, nu esti gravidă, dacă nu i ti vine atunci da, dar si asta e cu semn de intrebare, pot fii multe, recomandarea este un control ginecologic specializat de urgență. Chiar mîine dacă poti, nu amîna. Sănătate si succes.

| Nimeni97 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Pai mie luna trecuta mi-a venit pe 25 si m-a tinut pana acum pe 3 iulie..deci ne-am protejat de fiecare..cum sa fie riscuri, chiar nu inteleg? explica mi te rog

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Nimeni97):

Păi ce sînt eu doctor? Mergi la ginecolog să i ti spună el.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ce vîrstă ave ti voi doi?

| AnnnaMarrria a răspuns:

Daca e vorba de sarcina e imposibil.
De la ultimul ciclu numeri pana la a 9-a zi. femeia e infertila atunci. poti face si neprotejat. Deci sanse de sarcina 0, 1%! zilele de ciclu nu poti ramane..si nici 9 zile de la ciclu.