Bună, măi fată nimic nu inteleg din ce ai scris tu acolo. Deci hai să o luăm logic. Ai făcut sex cu el ai zis si că ai făcut 2 numere, te ai protejat zici tu cu prezervativ, nu prezervatic ce scrii tu acolo, i ai făcut sex oral nu cum te exprimi ca in cartier, acela este un aer care i ti iese la contactul sexual, si este exact ca si cum ai trage pe fund, deci nu ai de ce să te jenezi, este ceva care am inteles că este involuntar, nu il poti tu controla, era m ai nasol dacă era pe fund, dar poate nici aia nu era asa de rău pînă la urmă. Dacă ai făcut o protejat si i ti vine ciclul, nu esti gravidă, dacă nu i ti vine atunci da, dar si asta e cu semn de intrebare, pot fii multe, recomandarea este un control ginecologic specializat de urgență. Chiar mîine dacă poti, nu amîna. Sănătate si succes.
Pai mie luna trecuta mi-a venit pe 25 si m-a tinut pana acum pe 3 iulie..deci ne-am protejat de fiecare..cum sa fie riscuri, chiar nu inteleg? explica mi te rog
Păi ce sînt eu doctor? Mergi la ginecolog să i ti spună el.
Daca e vorba de sarcina e imposibil.
De la ultimul ciclu numeri pana la a 9-a zi. femeia e infertila atunci. poti face si neprotejat. Deci sanse de sarcina 0, 1%! zilele de ciclu nu poti ramane..si nici 9 zile de la ciclu.
Remusopen întreabă: