anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci mie imi place de cea mai buna prietena a mea, de fapt o iubesc, intotdeauna o ajut, ii dau sfaturi etc, eu am 14 ani ea are 15 ani, nu am curajul sa ii zic ceea ce simt deoarece nu vreau sa stric prietenia dintre noi, cum pot afla daca si ea ma place?

Răspuns Câştigător
| Yang a răspuns:

E mai bine sa regreti ceea ce ai facut decat ceea ce nu ai facut.De unde stii ca poate si ea te place si la fel ca tine are o retinere? nu ii spune direct ca o iubesti sa nu o sperii incearca sa o faci sa intelegi ca simti pentru ea putin mai mult decat ceea ce pare prin mici gesturi sa ii dai de inteles ca ar putea fi mai mult decat o amicitie.

7 răspunsuri:
| Yang a răspuns:

Cu placere.invit-o la un suc, plimbare, in timp ce vorbiti despre ceva arunca-i cate o fraza gen: uite vezi de aia te plac eu pe tine daca nu ai curaj sa ii spui de ceva tot trebuie sa se prinda iar daca vezi ca isi da seama si ia distanta fata de tine nu insista amici si atat ai abia 14 ani ...mama cate fete o sa mai cunosti mai devreme sau mai tarziu o sa ai curaj sa spui ce simti trebuie doar sa o vrei

| Yang a răspuns:

Mult noroc!>big grin

| perfusion a răspuns:

Xena multumesc, dar ce gesturi? chiar nu sunt sigur straight face

| perfusion a răspuns:

Multumesc Xena o sa incerc :X

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai poti afla de la prietenii ei daca are o parere despre tine si care ar fi acea. dar sfatul meu este:inainte sa te avanti si sa-i spui sentimentele tale mai bandeste-te o data adica daca relatia nu merge ve-ti strica si prietenia si + de asta daca ea nu are sentimente fata de tinne? nimic nu va mai fi la fel se va simti oarecum vinovata ca te-a respins

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate aceeasi socoteala isi face si ea. Mai bine da-ti arama pe fata si vei obtine unul din doua lucruri:sau castigi o dragoste sau pierzi un chin. Ptr ca aceasta prietenie va deveni in scurt timp pentru tine un chin.

| buzz_1876 a răspuns:

Cam asa este situatia si cu prietenul meu cel mai bun...
sad
e nasoala treaba sa nu stii cum sa reactionezi de teama de a strica prietenia.
dar eu zic ca merita sa ii spui.
pentru ca nu este cinstit ca tu sa o iubesti si ea sa nu stie.
si cine stie sunt mari sanse ca sentimentele sa fie reciproce xD
adica...
poate este in aceeasi situatie.
spune-i ca trebuie sa discutati ceva important.
si ca de la o vreme o simti mai mult decat o prietena.
si vei vedea ce va zice ea.
happy