| blurixe a întrebat:

Deci mie imi place de o fata din scoala. De curand am aflat ca ei ii place de mine, dar si e un coleg de al meu, care nu o place pe ea. Am mai aflat si ca nu ar vrea sa fie cu mine, in schimb vrea sa fie cu colegul meu. Sambata seara, dupa ce am vorbit o gramada la telefon(ca in fiecare zi), iar a adus vorba de prostalaul ala. A fost cam asa

Ea:Mi-e rau...sad Ma doare burta
Eu:Gandeste-te la ceva frumos big grin
Ea:Ovidiuuu:X laughing) Glumeam
Iar eu am inchis telefonul. Pe mess si-a cerut scuze si m-a sunat a doua oara de pe alt numar.

Eubig grina?
Ea:Ce faci? sad (a zis-o cu o voce oarecum dezamagita)
Si am inchis iar. Apoi mi-a trimis un mesaj in care zicea ceva de genu: "Aha.Si eu la fel."

Acum am intrerupt orice fel de legatura cu ea si astept sa vad daca in primele 3 zile de scoala vine sa isi ceara scuze. O iubesc foarte mult si chiar nu stiu ce sa fac, ajuuuutor sad

p. s.tonguerietenul meu cel mai bun a vorbit cu mai multe fete din scoala si toate i-au zis ca intre mine si "ovidiu" ala, ele m-ar alege pe mine. Acuma...eu ce sa fac maine la scoala?

1 răspuns:
| alexutza003 a răspuns:

Urat din partea ta te inteleg ca iti place de ea dar sa stii ca sentimentele unei persoane nu se pot schimba dupa o zi pe alta si faptul ca a incercat sa te sune din nou si si-a cerut scuze inseamna ca ii pare rau ca si-a dat seama ca a gresit insa tu daca ai tine cu adevarat la ea ai avea rabdare cu ea si daca chiar vrei ca ea sa fie cu tine demostreazai ca tu esti mai bun ca iubit pentru ea decat ovidiu numai prin fapte o vei putea convinge pentru ca vorbe pot spune multi