Poate atunci cand v-ati intalnit face to face nu prea i-a placut ce a vazut sau poate nu este genul care sa mentina o "relatie" pe mess si s-a plictisit repede
realitatea e cruda dar, trebuie s-o acceopti! nu te merita si poate acum el este in parc cu iubita lui fara sa-i pese ca tu esti in casa cerand sfaturi pe TPU si suferind
iar faza cu minciuna ar fi ceva mult prea nesemnificativ pentru a fi motiv de suparare deci nu prea cred ca este asta...hmm
mai bine treci peste fiindca este o cauza pierduta si nu are rost sa te amagesti. cert e ca timpul a trecut si asa zisul prieten de pe mess nu pierde vremea stand dupa tine stii poate asa vorbeste cu toate fetele, mai stii? si eu cunosc asa baieti care prin comportamentul lor prietenos de multe ori ai avea senzatia ca te plac dar, nici vorba
multa bafta pup miruna:*:* (fundita?)
Pai, nu mi-o lua in nume de rau, dar poate nu esti chiar genul lui. oricat de dragita ai fi, fiecare baiat are tiparul lui.cine stie?
. Da' te-ai gandit debea acum la sfarsit ca n-o sa-l mai vezi si te-ai gandit ca trebuie sa actionezi prompt ? E cam tarziu.
Nu stiu, daca esti asa rusinoasa incearca sa vb cu el pe messenger sa-l intrebi ce s-a intamplat desi ar fi mai bine sa vorbiti asta face 2 face.
Poate e mai timid...si vrea sa il bagi tu in seama, intreaba-l ce s-a intamplat. dc nu te-a mai bagat in seama? comunicarea este cheia!
L-as intreba ce s-a intamplat dar oare nu a trecut prea mult timp? Si dupa ce ne-am intalnit de atatea ori si ne-am comportat ca doi anonimi.Si daca ar fi sa il intreb sa il intreb pe mess sau sa il sun? Oare nu o sa creada ca ma ofer pe tava sau nu stiu?
L-as intreba dar oare nu e prea tarziu?(*mai ales ca de cate ori ne-am intalnit nici nu ne-am privit). Daca ar fi sa ii vorbesc sa il intreb pe mess sau sa il sun? Oare nu va crede ca ma ofer "pe tava "?
Off as vrea eu sa mai fiu a 9-a ...nu sunt din pacate.dar de ce crezi asta? e o poveste cam stupida nu