Parerea mea este ca tu sa il feliciti, deoarece el va lua in consideratie acest gest, si isi va da seama ca tu nu esti indiferenta.Sincer sa iti spus mie mi s-a intamplat aceeasi situatie ca tine.Eu la fel prin mess i-am marturisit ca imi place de el dar pina un final el ma considerat doar ca prietena.Deoarece el spune ca nu i-am dat nici un motiv sau un indiciu pur si simplu i-am spus. Tu fii mai indiscreta un pic si mai misterioasa.Trebuie sa abordezi in acele momente cind vb cu el sa fii mai indiferenta cind vei vb cu el, deoarece el isi va pune intrebarea de ce oare tu astfel te comporti...ar vrea sa afle ce se intimpla cu tine. Dar sa nu il stresezi, deoarece daca baiatul vede ca tu deacum exagerezi in privinta lui, el va crede ca esti o obsedata.Iti doresc sucees si sa iai o decizie in ceea ce priveste situatia cu el!
Offf...incearca sa vorbesti cu el...adica nu il stresa cu buzz'uri sau ceva de genu.fii tu insati!
cat despre ziua lui DESIGUR CA II SPUI LA MULTI ANI! si merg si niste :*:*:*. poti sa ii faci o poza cu o chestie care el o adora si sa ii scrii un mesg si sa il dai:*
si...nu poti sa imi dai si mie o fundita?
Gandeste-te la un motiv sa te bagi in seama cu el. E ok si un simplu 'ce faci' si de aici poti dezvolta pana cand ajungi sa-l intrebi daca vrea sa iasa cu tine undeva in oras momentan ca amici apoi dupa cateva iesiri de genu poti sa-i marturisesti ce simti pentru el.Fi puternica! stiu ca poti fi! fi tare! gandeste-te asa: daca nu e al tau sa nu fie la niciuna asa ca lupta pentru ceea ce iubesti! lupta cu toate armele! trebuie sa arati cat mai aranjata in fata lui si sa fi glumeata ca baietilor le place asta. ce sa-ti mai zic. puterea de a face asta sta in tine! tu trebuie sa ai intr-o zi tupeul sa zici "da! baiatul asta va fi al meu!' si sunt sigura ca vei gasi forta necesara sa il cuceresti 100% :*:*:*succes!