Tu ai inteles ca te-ai indragostit de el, numai ca lui i-a luat ceva timp pana sa inteleaga asta.Motiv pentru care au intervenit raceli de o zi, doua, dar nu se opune ideii sa fiti impreuna.Insa,el se teme inca, ar vrea sa fie sigur de sentimentele tale, motiv pentru care ti-a facut faza cu prietena.Sunteti amandoi foarte norocosi ca va aveti unul pe altul,oricat de copii ati fi, exista sentimente intre voi, e doar la inceput dar urmarea poate fi foarte frumoasa.Ramane doar sa aveti curajul sa deschideti subiectul si sa vedeti daca puteti fi impreuna. Oricum, dintr-o prietenie frumoasa se poate naste o dragoste sincera.Nu ai nici un motiv sa te grabesti, ramai la stadiul de cea mai buna prietena care e fericita sa-i vorbeasca, vei avea mereu ocazia sa ii spui totul si sa stii totul.Mult noroc!
Pai sunteti niste copii mici si nu stiti ce vreti daca erati majori asa v-ati declara la timp stai linistita si tine-l ca pe un frate pana faceti 18 ani si apoi ramaneti un cuplu.
Mai singurea slutie e sa il intrebi daca sunteti impreuna sau nu... si sa discutati ce simtiti unul pentru celalalt. Faza cu iubita porobabil a vrut sa te faca geloasa si sa vada cum reactionezi adica dk sunteti doar amici sau mai mult de atat dk intelegi ce vreau sa spun .
Dianita nu-ti face griji ashas baietii.dar cel mai bine ar fi sa vb cu el scurt si al obiect ac sa poti intelege ca dor noi n-avem de unde sa stim ca nu va cunostem nu stim ce faceti si la nceput sa comportat rece. pentru ca na punete in locu lui el te considera o sora si dintr-o data se trezeste ca il iubesti adica pentru el a venit direct trebuia sa te abtii si sai s[ui usor si normal sfatu meu e sa vb cu el.si sa lamuriti totul
noroc papa te pup
Baiatu te iubeste iar prin faza cu iubita incearca sa iti zica ca te place eu iti propun sa ii propui sa fii cu el
@red, inteleg ce vrei sa zici dar ce spui tu am gandit'o altfel eu acum doua ore, iti zic direct ce am scris :
"... nu imi pare o intrebare pusa pentru a starni gelozia, mi se pare intrebarea unei persoane nelamurite care nu stie unde se afla, pe ce teritoriu, sau asta e imaginatia mea. "
Deci asta ar fi o varianta dacaq am gandit'o la fel.
@IonutBest, crede'ma ca ma ia niste emotii cand vorbesc dar sa mai aduc vorba, dar ma face sa cred ca suntem impreuna.
Imi zice sa fiu cuminte si din astea si nu stiu, ma verifica intr'un fel.Si cu el chiar sunt eu, adica daca maintreba ce am facut azi eu ii zic exact ce am facut, secunda de secunda, cu altii nu fac asta, e din instinct, increderea e vinovata.
Nu cred ca sunteti impreuna, din moment ce el ti-a spus ca se intalneste cu "prietena" si nu era vorba despre tine. Probabil vroia sa stie daca inca il placi sau cum reactionezi, daca esti geloasa. Nu mai plange din orice prostie pentru ca nu rezolvi nimic, nu te mai agita. Cred ca ar fi mai bine sa vorbesti cu el si sa-l intrebi ce simte de fapt pentru tine. Nu ai nimic de pierdut daca faci asta, dar sa nu fi foarte stricta, pentru ca poate il sperii. Ideea e ca trebuie sa fi directa si sincera. ^_^
Deci l'am intrebat care a fost faza cu prietena si a fost asa :
¢øρ¢ħıł ¢υ ¢aρυ'и иøяıšøяı.: pentru ce sa vezi cum reactionez
El []: pentru curiozitatea mea
El []:
¢øρ¢ħıł ¢υ ¢aρυ'и иøяıšøяı.: si curiozitatea asta de la ce vine?
El []: de la faptul ca te iubesc
¢øρ¢ħıł ¢υ ¢aρυ'и иøяıšøяı.: dc esti supii?
El []: ca esti departe
Si inca ceva, m-a intrebat daca am iubit, ps el nu e din acelasi oras cu mine.
PS : dupa toata treaba asta iar e rece cu mine de ce?