| Bomboane a întrebat:

Deci, mie imi place de un baiat, intr'o seara, prietenii mei au vrut sa joace adev&provocare, special ca sa se intample ceva cu noi laughing el a pr provocare sa ma sarute, asa a si fost,. I'am zis pe mess ca il plac, nu a fost socat... am ramas in relatii bune, ce credeti, vb destul de mult cu el pe mess, si pe afara, ce credeti... oare ma place? cum sa fac sa il atrag?batting eyelashes niste sfaturi, dau fuunda si >voturi::

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Spune-i ca il placi si cu asta basta nu trebuie sa te plangi ai curaj in tine hai du-te la el si zi.

| memekiki a răspuns:

Am uite ce cred eu, daca iai spus ca il placi, si el se astepta.dar totusi nu tia cerut sa fiti impreuna inseamna un singur lucru, si nu e prea bun dar in fine,... daca te place dar e prea timid insa, atunci tuh trebuie sai dai de inteles ca esti fata perfecta pentru el, arata-i ca poti sa vorbesti cu el daca are vreo problema, arata-i cat esti de draguta, si nu stiu spune vorbe frumoase despre el, mereu exista un fel in care sa il faci sa vada ca iti pasa:*. sper ca team ajuat.si success:*

| SexyLady_7772 a răspuns:

Ei bine ar trebui sa il intrebi serios daca te place doar asa ai putea fi cu el! 1