Raspunsul meu : Nimic.
Nu e gluma, il vei uita curand, mai ales daca mai ai parte de niste intalniri gen aia de mai sus. Tu vrei, el nu vrea, voi nu vreti. Asa e... nu incerca sa o modifici ca nu iese. Iti spun sincer... poate si din proprie experienta ( pe care cred ca o avem toti ). E imposibil sa obti tot ce vrei
Ai probleme cu hormonii? Eu una, cred ca esti obsedata. Pana sa-l vezi cu gagica-sa, nu ti a atras atentia... Pana sa te ignore complet, nu te a interesat. Ciudat, nu crezi?
Mi se pare ca tocmai pentru ca nu l poti avea, te atrage...
4 luni? Wow... Ubita, nu stiu ce sa zic! N-ai putere de caracter. Da-o dracu de dragoste! N-ai demnitate?
Tie ti-ar place daca de exp tu ai fii cu el, iar ea ar face ce faci tu? Respecta relatiile! Si, apuca-te de citit, de plimbat caini. Fa ceva nou!
Haha...nul mai stresa.nici mie nu mear place sa imi faca o fata asa ceva.sa ma scoale pe mine noaptea.sa-mi zica nu-s ce, deja devine stupid, ati zic sa te linistesti sa lasi baiatul in pace sa asi vada de prietena lui, alt ceva, e treaba ta
Pai se pare ca intr'adevar nu ai nici o sansa... unica solutie este sa-ti sustragi atentia cu altceva.activitati.poate iesi cu altcineva. Dar serios nu are nici un sens sa te mai gindesti la el. Daca te'a numit ratata.mai e si un nesimtit...deci nu merita
Buna
in primul rand iti trebuie niste implanturi de silicon, dupa aceea 2-3 operatii estetice dupa care te epilezi pe picioare, daca nici asa nu merge iti scoti si aparatul dentar si ar trebui macar sa-i atragi atentia... funda?
HappynewCenusa întreabă: