Buna, nu ar trebui sa faci nimic, decat sa astepti. Daca nu ti-ai inceput viata sexuala, e normal sa mai intarzie menstruatia, ca la orice fata ii se intampla asta, poate ti s-a dereglat menstruatia; mai ales daca esti in perioada adolescentei, e normal!
Poate sa intarzie din cauza alimentatiei, stresului, schimbariilor fizice si psihice prin care treci.Nici mie nu mi-a veni o luna intreaga mai demult si m-am speriat degeaba ca pana la urma a venit.
Totusi daca va trece o perioada destul de lunga si nu iti vine, atunci fa un control la medic sa vezi ce se intampla, dar nu cred ca ai motive de ingrijorare.
Daca esti inca virgina nu-ti face griji de vreo sarcina nedorita; intirzierea ciclului poate fi determinata si de o mica raceala; daca totusi trc prea multe zile, sa zicem 2 saptamini, un control ginecologic nu strica
Mai asteapt-o, mai ales daca ai sub 16 ani. Totusi, daca intarzierea depaseste doua saptamani, mergi la un endocrinolog si la un ginecolog.
Poate ai o anexita(raceala) sau poate pur si simplu iti intarzie! s mai intampla