| deutza_1294 a întrebat:

Deci mie in luna iunie mi-a venit pe data de 28 iunie. si suntem in data de 4 august si mie pe luna iulie inca nu mi-a venit. Am facut un test de sarcina pe data de 30 iulie de dimineata, am mai facut unul pe 1 august si azi pe 3 am mai facut unul, toate trei au iesit negative. Ma dor ovarele, coloana ma doare, sani nu ma dor ceea ce mi se intampla inainte, sa ma doara sani. Sunt putin speriata fiindca imi vine sa "pipi" f frecvent, ma gandeam sa nu fi racit fiindca am prostul obicei sa umblu pe gresie desculta.mersi pentru ajutor

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Du-te la ginecolog maine, nu mai astepta cai verzi pe pereti si diagnostice pe net.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Mergi la un medic pentru investigatii si tratament.

| cioko19 a răspuns:

Poate ai facut o infectie urinara, care trebuie tratata cu antibiotice si antiinflamtorii.
Sau da. ce spuneai si tu. poate ai racit.:-s
Mult succes :*

| M.J. a răspuns:

Poate fi si cauza unei raceli, oricum ca sa fii mai sigura in ambele cazuri, apeleaza la un ginecolog

| andrelina a răspuns:

Buna! Consider ca ai un inceput de anexita si te sfatuiesc sa-i faci o vizita d-lui/d-mnei ginecolog! Fara frica, nu ai ce sa patesti! Iti va prescrie un tratament si, astfel, te vei insanatosi. pupici!

| SweeTLemon a răspuns:

Este din cauza racelii ca umblii desculta...si eu am patit la fel ca tine pentru ca umblam desculta pe gresie si am ajuns sa iau antibiotice.Nu te mai juca cu asa ceva, poti face unele complicatii. Take care :*

| SweeTLemon a răspuns:

Lasa-mi un mesaj cu id`ul tau :*

| ammodytes a răspuns:

Ti-as sugera sa mergi la medic. Mai ales ca ai astfel de dureri si ca trebuie sa mergi la toaleta frecvent. Nu de alta, dar netratata poti sa ajungi la complicatii urate.

| bubu_6774 a răspuns:

Mhai bine ar fi sa consulti un medic