| Acadeeeaa a întrebat:

Deci ne-am cunoscut in Iunie si am ales sa fim impreuna in toamna ( el cls a10a eu a8a am terminat). Pe timpul vacantei el e plecat... Dar am continuat sa vb. Imi spunea ca ma place, ba chiar ca tine la mine. Nu am vorbit 2 saptamani, iar apoi am auzit ca este cu o prietena care intra a12a. M-am simtit prost. Dupa o zi am vb cu el mi-a zis ca s-au despartit ca fata aia avea alt prieten si cu el a fost o aventura. Oricum nu am mai vorbit... Acum 5 zile mi-a dat 2 sms la care nu i-am raspuns ca-i pare rau ca inca mai tine la mine ca ma place ca vrea sa fie cu mine sa il iert. Dar nu i-am raspuns. Azi a intrat pe Messenger si mi-a zis aceleasi lucruri ca regreta mult si ca o sa ma sune sa-mi explice cum a fost treaba cu acea fata, ca nu el s-a dat la ea. Ca el ma vrea pe mine nu pe ea. Eu am continuat sa fiu indiferenta cu el, dar i-am recunoscut ca atunci ncand am aflat ca ei sunt impreuna am inceput sa plang si a zis ca a fost un prost ca-i pare foarte rau
Intrebarea mea este ce sa fac? ( pentru ca eu tin la el). Sa il cred pe cuvant, sa fiu cu el, cand voi intra la liceu? Va rog ajutati-ma cu niste sfaturi.

2 răspunsuri:
| exya_5295 a răspuns:

Daca tu chiar tii la el de ce sa nu stai cu el? peste o luna sa te intrebi cum era daca stateai cu el? mai bine nu. Incearca nu ai ce sa pierzi, dar ii trebuie o explicatie buna sa nu vina cu tampeni ca el nu a vrut sa stea cu fata aia sau ceva asemanator.

| alylove15 a răspuns:

Daca u poti rezista cu gandul ca nu l-ai crezut ca a gresit si ca a fost doar o aventura si din aceasta cauza nu ai fost cu el...atunci fa asta.
Eu iti recomand sa fi cu el nu ai ce pierde mai dai o sansa sti cum se spune orice merita a doua sansa.
Oricum ascultati inima si astfel vei face cel mai bine.