Am simtit si eu asta, rad din pans si tremur mai rau ca stabunica. hmm oricum, esti ff stesata si din cauza asta, 1 relaxeazate si mie mi-au tras teapa multe cretine si asta pentru ca le dadeam atentie. auzi spune-i tampitei aleai sa te pupe in cur si ca te doare-n bila ca cica ii stai ei in cale, la urma urmei TU esti iubita lui nu ea si daca cineva sta in cale, EA sta! asa ca sa nu se amestece. si 2 de ce trebuie tu sa dai importanta la o mucoasa ordinara care se baga ca musca-n lapte intre voi. ZDROBESTEO! fii tare, cu astfel de oameni nu trebuie sa te chinui prea tare, a zis si dansa 2-3 minciuni atomice si de acum te stresezi tu de geaba. vrea sa te sperie ca sa renunti si dansa vb cu tine tocmai de-asta ca tu sa incepi sa iti creezi singura probleme si sa-i lasi ei cale libera, da-o dracu de ''vagaboanda''! na-i ce face? oprestete. fii mai "barbat" cum se zice. am patit si eu una din asta si am inceput sa o injur si dupa am inceput sa reactionez asa ca tine, da-o dracului de pisica. hai fai jocul. hehe trage-o de coada.fii nu stiu. devil
Parerea mea este, ca iubitul tau vrea sa te faca geloasa + sa te verifice + sa te faca sa lupti pentru el (stii, ca baietilor le plac lupte intre fete, preferabil in ciocolata sau noroi). Iar in realitate vrea doar sa-si satisfaca orgoliul lui de macio. Eu zic, sa nu-i faci jocul. Ignora mesajele de la asa-zisa "ea" si pe el (o perioada macar). Iar intre timp, cauta-ti un alt baiat, care nu se va juca cu nervii tai in halul asta!
Succes, draga (oops! chiar nu e singur(a), care vorbeste cu "draga", deci nu e un indiciu tocmai bun)! Numai bine!
Hmmm
nu vreau sa jignesc.Cand aveam un prieten mai idiot, si-a facut un id de fata, a luat o poza de pe net, a pus o la avatar si mi-a facut acelasi lucru.Eu stiam foarte bine ca nu l-am inselat si ca nu avea cine sa inventeze asa ceva. I-am facut jocul si i-am zis: MAI FATA, NU E ADEVARAT, EU IMI IUBESC FOARTE MULT PRIETENUL, DACA AFLU CINE ESTI TE CALC IN PICIOARE.Acum ai ignore. si apoi " fata mi-a zis" SURPRIZA, SUNT ****, IUBITUL TAU, vroiam sa vad daca ai fi in stre sa ma inseli.Automat ca m-am suparat pentru ca o relatie in care nu exista incredere, nu are cum sa functioneze.Ai grija! Te pup:*
Vorbeste cu iubitul tau si spune-i tot ce ti-a spus fata respectiva. Daca nu intelege, mai bine renunti, o relatie ca aceasta iti poate dauna si te poate face sa suferi mult.
@princess, si chiar daca ar fi asa. Trebuie sa ma enerveze in halul asta. Da, mai bagat la banuieli nu gluma. Singura care stia de noi e colega mea, si asta i'am spus eu inainte. Deci banuieli peste banuieli. Dupa, minciuna ca m-a vazut cu unu andrei de a 9 a ca ma pupam, pauza! Minciuna.
Dar nu stiu, poate ca tipa nu e singura care vorbeste cu draga. Dal nu stiu, am niste banuieli, dar nu imi explic de unde ar putea avea id tipa daca ar fi pe bune.
xoxo, didi
Te-ai gandit vreo data ca poate prietenul tau nu ar mai vrea sa fiti impreuna si nu stie cum sa-ti zica si s-a gandit ca poate ar reusi asa cu ajutorul fetei... Oricum nu ar trebui sa-i dai importanta, mi s-a intamplat si mie si am renuntat la iubit ca sa nu mai faca fata aia asa si dupa ce eu nu am imi vorbit cu iubitu nici ea nu a mai vorbit cu el.
David907823 întreabă: