Este normal.
Cred ca si fata te plc si... s`a rusinat!
Da, ar fi bine ca o mai cauti, pentru a vedea ca esti interesata de ea[pentru ca sti si tu, baieti le fac curte fetelor si nu invers]dar nu dispera nu o sufoca. Funda?
Hmm... Poate a vrut sa se joace sau ii e rusine sa mai dea ochii cu tine dupa acel sarut. Doar ea stie... Incearca o vreme cand o vezi sa o ignori, sa nu te mai uiti la ea, sau vorbeste pur si simplu cu ea si intreab-o de ce fuge de tine, de ce a zis ca vine si nu a mai venit etc. Bafta!
Fuge de tine.
Sarutul a fost doar un impuls.
Ea nu vrea sa fiti impreuna deoarece poate are prieten sau nu te place.
Bafta
Poate simtea nevoia sa sarute pe cineva. poate ca ai atras-o in acel moment. asa cum considerati voi unele fete doar aventuri de-o noapte. asa te-a vazut ea pe tine.
daca e sa o cauti intreab`o ce a vrut de la tine si cam atat. daca iti da sperante. continua.
bafta :*
Da, caut-o. Poate ea s-a simtit jenata, sau.eu stiu. Dar daca o placi, du-te fiindca si ea da semne ca te place.
Funda
Poate are prieten, sau poate nu-i da voie tasu sa aiba iubit...
Mai uita-te si tu la emisiuni gen "Iubire Interzisa" sau vezi tu...
Sper ca te-am ajutat pretenas.
Ai rabdare 1-2 zile si n-o cauta, desi s-ar putea sa ti-i se para greu...
Nu da bine fata de ea, si o sa aiba impresia ca esti disperat dupa ea; las-o sa ii se faca dor de tine, daca te-a placut, si daca va fi bucuroasa cand o sa o cauti poti spera la mai multe bafta!
p. s cati ani are/ai?
AlexEjmecheru întreabă: