Este normal ca fiind prima ta iubire sa nu il poti uita dar fi mai optimista ca viata nu se sfarseste aici
Ai incercat sa-ti faci alt 'iubit'? daca incercai in astea 4 luni, eu cred ca il uitai, nu te mai gandii la fostul, gandes-te ca viata e scurta si maine/poimaine nu sti ce se poate intampla, incearca sa te preocupi cu altceva si sa nu te mai gandesti la el.
Buna. Ma regasesc in ceea ce ai scris. Eu nici dupa un an nu mi-am revenit. Eu zic sa petreci mult timp in compania prietenilor. Poate ca printre ei vei gasi pe cineva de care te vei atasa si astfel il vei uita pe El!
Multa bafta! Ai grija de tine! :*
Adevarul esteca si eu am trecut prin asta tot in aceasta perioada. Te inteleg cum este.Doar timpul este cel care va face sa uiti. Incearca sa nu te mai gandesti la el, si incearca sa fii indiferenta fata de el sa nu vada ca suferi pentru ca asta il va face fericit. ty pup..Bafta!
Cica prima iubire nu se uita niciodata. Daca el nu te-a invatat cum sa traiesti fra el, trebuie sa te inveti tu.
E greu. Unele persoane reusesc sa treaca peste aceasta suferinta altele mai greu. Trebuie sa incerci sa iti ocupi timpul, sa te gandesti mai putin la el, cand iti vine in minte sa te ocupi de ceva. E bine sa stai in companie, cu prietene si nu te izola. Iti faci rau singura. Cand iti aduci aminte de el sa iti aduci aminte de amintirile placute iar daca asa a fost sa fie, mergi mai departe.
Unele lucruri asa cum vin...asa pleaca. Trebuie doar sa ne obisnuim.
Asa am fost si eu. Exact la fel. As putea sa iti spun ce am facut eu:
[dupa mult timp de stat in casa si de plans]
-Mi-am sunat prietenii,ieseam cu ei in fiecare zi,radeam,ne distram.
-Mergeam foarte des in mall-uri,la filme,la pizza,etc
-Vorbeam in continuu la telefon
-Imi faceam mereu de lucru,eram foarte activa din punct de vedere fizic
Nu stiu,incearca sa fii indiferenta,strge-l din lista de messenger,de pe facebook, scrie numarul lui de telefon, insa noteaza-l la sfarsitul unui caiet, poate vei avea nevoie de el candva, insa nu tine cont ca numarul lui se afla acolo. Renunta la toate mesajele sau orice alte urme care sa iti reaminteasca ca ai fost cu el.
Fii mereu zambitoare si IMUNA la orce iti mai zic apropiatii despre el.
Sper sa iti fiu de folos. Bafta si ai grija de tine! :*:*:*
WhatheWow întreabă:
Andrei91922722 întreabă: