Incearca sa iti ocupi cat mai mult timpul.stiu ca e greu,stiu ca doare,dar daca el a trecut peste inseamna ca si tu poti.fa ceea ce sti tu ca te binedispune, iesi cu fetele in oras, acasa ocupa-ti tot timpul, asculta doar muzica vesela, cand vezi ca iti sare gandul la el incepe si fa ceva sa te solicite.gandeste asa, probabil nu a fost nimic adevarat nici macar in camping, poate a vrut doar o iubita de moment pentru ca era in vacanta, ti-a vandut iluzii mult prea scumpe pe care tu le-ai cumparat.nu merita, esti mult prea buna pentru el.o sa gasesti un baiat care va sti sa te aprecieze, si cand vei privi inapoi vei rade iar cum faceai candva
Incearca sa nu te mai gandesti la el, sa te preocupe altceva, scoala, viata de zi cu zii, iesitul afara cu prietenii, incat sa nu-ti amintesti de el, incearca sa colaborezi cu alti baieti sau pur si simplu sa-ti gasesti altul, si cu timpul il vei uita.
Exista un inceput in toate. In cazul tau a fost unul nefericit. Aceasta relatie nu putea continua.
E prima ta "dragoste" adolescentina.E ceva nou pentru tine, ceva ce ai experimentat si ti-a placut.
Nu-ti face griji, timpul va vindeca ranile.
Nu va fi nici prima nici ultima situatie de acest gen.Asteapta sa mai cresti, sa te maturizezi, atunci vei afla ce inseamna cu adevarat sa iubesti si sa suferi.
Bag pla am rezistat sa citesc pana la " un baiat pe nume florentin" ...tot respectu pentru cine reuseste pana la final
Multumesc atunci, eu chiar am citit