anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci nu-mi vine sa cred :| Dupa tot ce se intampla astazi. Ma refer la cine imi citii intrebarea de azi (http://www.TPU.ro/......fi-o-zii/) Acum pe seara a venit la mine si mi-a adus un cadou foarte mare si a inceput sa ma pupe si sa ma i-a in brate si etc.Deci numai inteleg nimic. Ce vrea de fapt? :|

Răspuns Câştigător
| Hmmmm a răspuns:

A reusit sa iti faca o surpriza placuta, nu? il iubesti, nu? te iubeste, nu? sunteti impreuna, nu? mai conteaza ce a vrut? eu zic ca nu!
invata sa te bucuri de anumite momente fara sa te intrebi de ce se intampla asta sau aia. pur si simplu unele lucruri nu au explcatie.
a vrut sa te srpinda, a vrut sa te agiti, a facut o gluma, a vrut sa vada cat de mult iti pasa si cat de mult il iubesti. poate a avut o zi mai proast ieri si chiar gandea serios ceea ce a zis, dar pe azi si-a dat seama ca te iubeste si te vrea.nu iti mai pune atat de multe intrebari! bucura-te de el cat inca mai ai de cine!
el nu vrea sa se desparata de tine, vrea sa continuati.asta mi se pare foarte logic. daca nu te mai vroia si chiar vroia sa va despartiti nu iti mai facea cadoul acela.nu te mai ingrijora!

2 răspunsuri:
| deea40 a răspuns:

Poate voia sa te pacaleasca pentru ati face o surpriza. nu stiu ce sa zic. dar e cam nesimtzit. da chiar voia sa iti faca o surpriza putea sa iti zica ca are treaba si va vedeti maine si asta mai ziceam dar ce a facut el. e nesimtzire. scuze ca zic

| Alexaaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Deci, parerea mea este ca a vrut ca tu sa fii surprinsa. A vrut sa iti vada reactia daca ar fi sa va despartiti, el tine la tine daca a facut gestul asta. La chestia asta ma duce cu gandul : a vrut ca totul sa fie o surpriza pentru ca era ceva normal sa-ti faca cadou si daca a facut faza asta.

Soooper. Ce n`as da sa traiesc si eu o clipa d`asta straight face Prea frumosssss! Stai linistita ca el tine la tine daca te-a cautat si ti-a facut si cadou.Bafta!

Tine`ma la curent cu ce s`a intamplat plz