Sa ai incredere in tine, asa cate putin o sa va cunoasteti nu? E un prim pas si daca iti place lasa sa iti dicteze inima ce sa faci! Hai, indrazneste, eu iti tin pumnii da? Multa bafta!
Asa e o fata cu mine Lasa dra*u rusinea.Nu trebuie sa-l disperi in fiecare zi.Intreaba-l daca vrea sa stea cu tine, vorbiti-va in pauze.Fa-l sa se amuze. Daca o sa reusesti sa stai cu el, nu-l supara.Chiar daca nu esti de acord cu el, fa-l sa se simta bine.Acorda-i incredere si o sa fiti un cuplu super:X
Hai mai lasa rusinea k nu faci nimic cu ea.ia si vb cu el.ce ai de pierdut daca te bagi in seama cu el? ce nu e tot om? nu o sa patesti nimic asa ca hai putin tupeu si vezi ceti zice.bafta!
Nu are ce sa ti se intample daca incerci. Poate si el te place?:d. Daca ii e id, nu e neaparat sa stie ca l-ai luat de pe fb sau mai stiu eu ce.II zici ca ti la dat o prietena, sau.eu stiu! Incearca!.Mult succes:*
Pff exact in aceeasi situatie sunt si eu dar ac problema la mine e ca am mai fost impreuna deci bagate in seamna iai id desigur vb cu el cauta subiecte...cv in comun...mai spune la prieteni sa-ti faca impresie buna si vei reusi pfff sper cami fac si eu curaj succes!