| Nimeninimic709 a întrebat:

Deci, nu știu ce sa fac. Intr-o zi eram la baie și am observat ca îmi atarna ceva destul de gros( deci nu e o pielita ca sa fie himen) de zona intima. Tin sa menționez ca am aproape 14 ani și nu am întreținut niciodată relatii din acelea, doar de câteva ori m-am masturbat... Faza e ca am ceva probleme cu menstruația și mama a spus ca vrea sa mergem la ginecolog. Nu știu ce ar putea fi acea chestie, repet, sunt virgina și asa vreau sa ma păstrez. Mi-e frica ca dacă mergem mama nu o sa ma creadă. Ce ar trebui sa fac?

10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ce-ti atarna este de fapt labia mica, adica buza mica de la pasarica, dea de la interior, care la unele fetite poate fii mai mare si inegala (adica mai mare intr-o parte decat in cealalta).

Du-te fara probleme la ginecolog ca nu ai de ce sa te temi, ca virgina nu te va controla in vagin, ci prin anus.

| mihai69 a răspuns:

Poate ai labiile mai mari decât media. Nu e totuși nimic alarmant.

| Nimeninimic709 explică (pentru mihai69):

Mersi...am văzut ca mai sunt cazuri pe tpu...nu știu ce sa mai spun

| RoxanaIoana108 a răspuns:

Hei! Nu te panica, vorbeste cu mama ta despre asta! Recomandarea mea ar fi sa nu te duca la ginecolog, ci la ENDOCRINOLOG.

| Nimeninimic709 explică (pentru RoxanaIoana108):

Mulțumesc mult. Sincer, as vrea sa vorbesc cu mama...dar îmi e cam teama

| RoxanaIoana108 a răspuns (pentru Nimeninimic709):

Cu curaj! Nu are de ce sa ti fie teamă! Masturbarea ai facut-o la nivel clitoridian sau cu penetrare(introducere a obiectelor in vagin)?

Nu am introdus obiecte, doar degetul...

| RoxanaIoana108 a răspuns (pentru Nimeninimic709):

Deci clar, himenul (este o posibilitate) sa nu mai fie intact. Doar un medic ginecolog iti poate confirma asta. Vorbeste cu mama ta!

Mulțumesc