| DeEaDeeutzaX a întrebat:

Deci nu stiu ce sa fac. M-am despartit de prietenul meu deoarece acesta ma ranit foarte mult insa regret atat de mult.Si el acum imi spune ca am fost o vaca ca el a tinut la mine si ca nu mi-a gresit cu nimic si mi-a dat ignore.Eu l-am intrebat daca e vreo sansa de impacare dar mi-a spus ca nu si ca sa fac ce vreau sa-mi gasesc pe altu ca nu mai are ce vorbii cu mine.Acum nu pot sa ma opresc din plans si ma simt atat de rau fiindca ma consider vinovata deoarece eu i-am spus ca nu mai vreau sa fim impreuna ca m-a ranit si acum nu stiu cum sa fac sa ma impac cu el.Sufar atat de mult dupa el si mi se pare ca el n-a tinut deloc la mine.Si un prieten de-al lui imi spune ca el oricum vroia sa se desparta de mine si ac afost mai bine ca m-am despartit eu de el. Dar nu stiu ce as fac ca tin prea mult la el ca sa-l pierd dar el zice ca nu mai am ce face ca l-am pierdut. Ce safac sa ma impac cu el?

Răspuns Câştigător
| NakedLove a răspuns:

Buna.In primul rand ai zis ca te'a ranit deci inseamna ca totusi a facut ceva, in al doilea rand nu e normal ca te faca vaca din moment ce te iubeste si in al treilea rand nu te'a iubit daca a zis ca sa te duci la altu si ca nu mai exista nicio sansa. Draga mea, sfatul meu e sa il lasi.El probabil stie ca suferi dupa el si asta ii da satisfactie.Arata'i ca poti si fara el oricand.Nu mai plange, e clar ca nu merita. Bafta :*. Sper sa aud de bine de la tine cat de curand >big grin

| DeEaDeeutzaX explică (pentru NakedLove):

Da a facut foarte multe eu m-am despatit de el mai mult deoarece mi-a zis sa termin cu figurile ca poate imi da si una si mi s-a parut cam exagerat ca nu sunt obligata sa suport sa vorbeasca asa cu mine.Si mersi de raspuns:*

2 răspunsuri:
| 7890 a răspuns:

Pai nu stiu ce sa zic depinde daca e adevarat k oricum se despartea de tb e mult mai bine ca i-ai dat u papuci.dar daca nu e mai greu pentru j u te simti vinovata dar daca ai insistat si el tot refuza las-o asa nu e bine sa fii prea insistenta pentru ca o sa creada k esti moarta dp el daca vr sa mai vb p mess id meu e andrutaandrulove strucksper k o sa fii bine t pup:*