Buna.In primul rand ai zis ca te'a ranit deci inseamna ca totusi a facut ceva, in al doilea rand nu e normal ca te faca vaca din moment ce te iubeste si in al treilea rand nu te'a iubit daca a zis ca sa te duci la altu si ca nu mai exista nicio sansa. Draga mea, sfatul meu e sa il lasi.El probabil stie ca suferi dupa el si asta ii da satisfactie.Arata'i ca poti si fara el oricand.Nu mai plange, e clar ca nu merita. Bafta :*. Sper sa aud de bine de la tine cat de curand >
Da a facut foarte multe eu m-am despatit de el mai mult deoarece mi-a zis sa termin cu figurile ca poate imi da si una si mi s-a parut cam exagerat ca nu sunt obligata sa suport sa vorbeasca asa cu mine.Si mersi de raspuns:*
Pai nu stiu ce sa zic depinde daca e adevarat k oricum se despartea de tb e mult mai bine ca i-ai dat u papuci.dar daca nu e mai greu pentru j u te simti vinovata dar daca ai insistat si el tot refuza las-o asa nu e bine sa fii prea insistenta pentru ca o sa creada k esti moarta dp el daca vr sa mai vb p mess id meu e andrutaandrusper k o sa fii bine t pup:*
beausingurlamasamea întreabă: